BCI-alumniyhteisö kokoaa yhteen aiemmat kurssilaiset

Alumnitoimintamme kehittyy koko ajan, tule mukaan!

 

Osallistumalla diplomi- tai sertifiointikoulutuksiimme pääset mukaan laajaan alumniverkostoomme ja -toimintaan. Alumniverkostostamme suurin osa, yli 600 henkilöä on sertifioituja business coacheja, jotka ovat merkittävä ja tärkeä osa yhteisöämme. Järjestämme alumneillemme erilaisia maksuttomia webinaareja, tapahtumia ja tilaisuuksia säännöllisesti, joiden tarkoituksena on paitsi syventää alumniemme coachingtaitoja, myös edistää yhteydenpitoa verkostolaisten keskuudessa. Pyrimme järjestämään monipuolisia oppimis- ja verkostoitumistapahtumia huomioiden myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat, muun muassa järjestämällä kuukausittaisia webinaareja.  

Alumnimme ovat myös tervetulleita luennoimaan tilaisuuksiimme, sekä kirjoittamaan blogiimme! Mikäli sinulla on hyvä aihe mielessä, laita viestiä tai soita Hanna-Kaisalle hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puh. 050-4072210.

 

Kuvittaja: Nina Karlsson, innostaja.fi
Tilaisuuksissamme kuvittajana vuonna 2016: Nina Karlsson, www.innostaja.fi

Viestintä

 

Alumnitoimintaan liittyvä viestintä tapahtuu pääasiassa sosiaalisen median (Facebook ja Linkedin) välityksellä, joissa alumneilla on omat suljetut ryhmät. Tämän lisäksi lähetämme myös kuukausittain sähköisen alumnikirjeen sen tilanneille. Mikäli olet valmistunut coach-koulutusohjelmastamme ja haluat liittyä some-ryhmiimme tai saada sähköisen alumnikirjeen, klikkaathan oheisia linkkejä. 

Facebook

Linkedin

Lisätietoja alumnitoiminnasta saat Hanna-Kaisa Lindforsilta sähköpostitse hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puhelimitse 050-407 2210. 

BCI – BUSINESS COACHING INSTITUTE

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

 

 

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X