Coachaava esimies

Valmentava esimies tuo esiin ihmisten potentiaalin ja rakentaa vahvaa organisaatiokulttuuria

Johtaminen on suuren murroksen keskellä työelämän rakenteiden muuttuessa ja digitalisaation lisääntyessä. Valmentava johtamisote auttaa esimiehiä nykypäivän toimintaympäristössä. Coachaus tarjoaa heille valmiuksia ja työkaluja ihmisläheiseen johtamiseen, joka on tavoitteellista, kannustavaa, vahvuuksille perustuvaa ja vastuullisuutta korostavaa.

Kenelle koulutus soveltuu?

Coachaava esimies -ohjelma sopii kaikille esimiehille ja johtajille, jotka haluavat oppia vuorovaikutukseen perustuvia, tuloksekkaita toimintamalleja ihmisten ja organisaation johtamiseen. Koulutus antaa osallistujille tarvittavat tiedot, taidot ja työvälineet coachaavan otteen omaksumiseen osaksi omaa esimies- ja johtamisroolia. Se auttaa soveltamaan coaching-taitoja arjen erilaisissa johtamis- ja vuorovaikutustilanteissa. Miksi esimies tarvitsee coach-koulutusta? Nykypäivän muuttuvassa toimintaympäristössä valmentava ja ihmistä arvostava johtamistyyli alkaa olla välttämätöntä. Coaching on muotoutumassa vakiintuneeksi henkilöstön hyvinvointia ja suoritusta parantavaksi kehittämismenetelmäksi. Coachingin avulla organisaatioon luodaan yksilön arvoa kunnioittava kulttuuri, joka samalla tähtää itsensä johtamisen ja vastuunkantokyvyn lisääntymiseen. Valmentavan työkulttuurin rakentamiseen tarvitaan erityisesti johdon esimerkkiä ja esimiesten läpikäymää akkreditoitua coach-koulutusta.

Mitä hyötyjä valmentava esimiestyö tuo organisaatioon?

Lataa tästä pieni opas

Koulutuksen sisältö

Coachaava esimies -koulutukseen voi osallistua sekä avoimessa koulutusohjelmassa että organisaatiolle erikseen suunnitelluissa valmennuksissa. Avoin koulutusohjelma on kahden päivän mittainen. Lähipäivät sisältävät innostavaa tietoa coachauksesta sekä käytännön taitojen harjoittelua. Organisaatioiden sisäiset valmennusohjelmat suunnitellaan aina tilaajan tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivaksi. Toteutamme coaching-taitovalmennuksia esimiehille aina puolen päivän mittaisesta inspiraatiovalmennuksesta pidempiin valmennuksiin.

Avoin ohjelma sisältää:

  • Vaikuttavan oppimisprosessin, valmennusta ja ohjausta lähipäivissä
  • Monipuolisen valmennusmateriaalin
  • Käytännön harjoittelua sekä ryhmä- ja yksilötöitä koulutuspäivien aikana ja ohjattua harjoittelua päivien välillä
  • Henkilökohtaisen suunnitelman coachingin käytöstä omassa toimintaympäristössä

Ohjelma tarjoaa vankan paketin ymmärrystä, taitoja ja työvälineitä muun muassa seuraaviin teemoihin liittyen:

  • Muuttuva toimintaympäristö ja sen haasteet esimiehille ja organisaatioille
  • Coachaava johtamistyyli
  • Mitä on coaching ja mihin tilanteisiin se sopii
  • Coachingasenne esimiestyön kulmakivenä
  • Coachaavat johtamiskeskustelut käytännössä
  • Coachaava kehityskeskustelu

Kouluttaja

Coachaava esimies -ohjelman kouluttajana toimii Sini Rantama

Miten hakeudun koulutukseen?

Koulutus on parhaillaan käynnissä! Seuraavan avoimen koulutuksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutuksen hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 750 € + alv. 24% 

 

Ilmoittautuminen seuraavaan avoimeen koulutukseen aukeaa myöhemmin.

 

Coachaava esimies valmennus räätälöitynä organisaatioonne

Järjestämme Coachaava esimies -koulutusta esimiestiimeille eri organisaatioissa ympäri Suomea. Organisaatioon yksilöllisesti suunnitellun koulutuksen pituus voi vaihdella puolesta päivästä neljään viiteen päivään ja valmennuksen sisällöt räätälöidään yksilöllisesti omien kehittymistavoitteidenne mukaisesti. Koulutettavan ryhmän koko voi vaihdella neljästä osallistujasta aina 30 osallistujaan tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja sekä tarjousta Hanna-Kaisa Lindforsilta, puh. 050 407 2210 tai sähköpostitse hanna-kaisa.lindfors@bci.fi​

 

 

 

BCI – BUSINESS COACHING INSTITUTE

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

 

 

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X