Coaching-taitovalmennukset

Coaching on vaikuttamisen taito ja arvostavan vuorovaikutuksen työkalu. Valmentava lähestymistapa avaa uusia mahdollisuuksia ja kannustaa eteenpäin kohti tavoitteita. Coaching-taitoja käyttämällä saadaan valmennettavan henkilön tai tiimin voimavarat ja kasvupotentiaali paremmin käyttöön.

 

Kaikki voivat oppia coaching-taitoja. Niistä on todellista hyötyä työelämässä, olipa kyseessä esimies, kouluttaja, konsultti tai jokainen työntekijä, joka tarvitsee työssään selkeyttävän ja näkökulmia avaavan vuorovaikutuksen menetelmiä. BCI:n coaching-taitovalmennukset ovat kysyttäjä kaikilla toimialoilla.

 

Teemme kohdennettuja coaching-taitovalmennuksia monipuolisesti eri ammattiryhmille ja työyhteisöille. Toteutamme valmennuksia maanlaajuisesti esimerkiksi HR-ammattilaisille, esimiehille, opettajille, lääkäreille, myyjille, insinööreille ja työpsykologeille.  Coachingtaidot eivät ole alasidonnaisia.

 

Coachingtaitovalmennus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan tilannekohtaisesti. Valmennus voi olla esimerkiksi yksittäinen inspiraatioluento tai koko organisaation kattava coachingkulttuurin rakentamiseen tähtäävä valmennuskokonaisuus. Vaikuttavan valmennuskokonaisuuden suunnittelu ja toteuttaminen on meille ensisijaisen tärkeää, jonka laadusta vastaa kokenut henkilökuntamme ja valmentajamme. 

Tutustu tästä asiakkaidemme kokemuksiin ja menestystarinoihin! 

Lisätietoja:

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa kehitysjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 
Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 
Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 
Puh. 050-407 2210 

BCI – BUSINESS COACHING INSTITUTE

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

X