Heli Bergström

Heli Bergström

Coachingtaitojen kouluttaja, Executive Coach, ACC

 

Olen kokenut organisaatioiden kehittäjä, johdon coach, asiantuntijatyön johtamisen konsultti ja muutoksessa johtajien mentori. Erityisenä intohimon kohteenani on johtajuuden kehittäminen asiantuntijaorganisaatioissa ja muutostilanteissa, josta minulla on yli 20 vuoden kokemus. Olen työskennellyt erityisesti asiantuntijaorganisaatioissa, kuten asiantuntijapalveluiden, IT-, koulutus- ja konsultointialan parissa, mutta myös kaupan ja liikenteen alalla.

 

Koulutukseltani olen tekniikan tohtori (oppiva organisaatio ja johtaminen), kasvatustieteen maisteri (ammattikasvatus työpsykologia ja johtaminen) ja MBA (business competence). Olen myös kansainvälisesti ICF-sertifioitu coach (ACC), Certified Business Coach®, sertifioitu ryhmien ja tiimien coach (Group & Team Coaching Diploma®), sertifioitu vuorovaikutustaitojen valmentaja (DiSC certified trainer®), ammatillinen opettaja (AmO) ja näyttötutkintomestari (NTM).

 

Kouluttajana olen ratkaisujen etsimiseen kannustava valmentaja. Minulla on yli 10 vuoden kokemus kouluttajana, opettajana ja valmentajana suurista kansainvälisistä organisaatioista, ammattikorkeakouluista, julkiselta sektorilta ja opettajakorkeakoulusta.

 

Johtajuuden kehittämiseen erikoistuneena coachina olen toiminut sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Coachina olen jämäkkä, asiakastani haastava, kokonaisuuksia helposti hahmottava ja tuloksia aikaansaava. Minua on luonnehdittu myös asioita selkeyttäväksi ja innovoivia ajatuksia herätteleväksi, luotettavaksi ja ihmisläheiseksi coachiksi.

 

Tarjoan business coachingia ja kehittymisohjelmia johtajille. Työskentelen organisaatioiden ylimmän ja keskijohdon kanssa, mutta coachaan myös korkean tason asiantuntijoita. Asiakkaani haluavat olla parempia johtajia, esimiehiä ja erikoisasiantuntijoita; heidän kehittymisensä näkyy nopeasti organisaation tuloksessa.

 

Coachaamani asiakkaat ovat löytäneet omat vahvuutensa, uusia päämääriä, keinot päästä päämääriin, monia ratkaisuja ja paljon uusia mahdollisuuksia. He ovat oppineet tunnistamaan olennaisia asioita työssään ja elämässään, määrittämään deadlineja, edistämään tärkeitä asioita, priorisoimaan omaa ajankäyttöään, seisomaan rohkeina päätöstensä takana, jäsentämään omaa ja organisaationsa tulevaisuutta sekä johtamaan muutoksissa ja monimutkaisissa tilanteissa. He ovat saavuttaneet paremman itsetuntemuksen ja kasvaneet sen myötä myös ihmisinä, johtajina ja esimiehinä kasvamisen ohella.

 

Tutustu myös julkaisuihini:

 

Voit lukea lisää työhistoriastani ja koulutuksestani LinkedIn-profiilistani.

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X