Ilona Rauhala

Coachingtaitojenkouluttaja, psykologi, ACC 

”Miksi toiset onnistuvat ja toiset ei?”
 

Ilona Rauhala  coachkouluttaja, PsM
Ilona Rauhala, coachkouluttaja, PsM. Kuva: Anna Dammert

Seitsemäntoista vuoden pitkäjänteinen yhteistyö yritysten, huippusuoriutujien ja johtajien kanssa, on tuonut kysymyksiini lukuisia vastauksia. Monipuolinen yhteistyö median kanssa on antanut eturivin paikan nähdä, miltä tuntuu tehdä osittain julkista työtä, uskaltaa ilmaista omia näkemyksiä ja kantaa seuraukset silloin, kun omaan työhön kohdistuu myös kritiikkiä. Kiinnostukseni esiintymiseen ja vaikuttamiseen on saanut monipuolisia ulottuvuuksia, kun olen valmentanut niin televisiossa, lehtien palstoilla, sosiaalisessa mediassa ja käynnistämissäni yhteisöissä. Muutoksissa onnistuminen ja vaikuttaminen on aina kiinnostanut minua.
 

”Saan systemaattisesti palautetta, että olen tarkkanäköinen, kannustava ja suorapuheinen. Haastan asiakkaitani ajattelemaan laadukkaammin ja rohkeammin, sekä ryhtymään sanoista tekoihin. Optimistinen ja avoin luonteeni tekee minusta mutkattoman ja inspiroivan yhteistyökumppanin.”
 

Taustaltani olen PsM, ja olen psykologiseen valmentamiseen erikoistunut yrittäjä ja tietokirjailija. Minulla on seitsemäntoista vuoden kokemus organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta ja 10 vuoden kokemus coachingtyöstä. Erityisenä kutsumuksenani on auttaa työelämän avainhenkilöitä soveltamaan psykologista tietoa suorituksen- ja muutoksen johtamisen apuna. Suomalaisen palvelukulttuurin kehittäminen on myös sydäntäni lähellä ja valmennan psykologisen pääoman merkityksestä onnistumiselle, palvelukulttuurille ja kilpailukyvylle.
 

Olen julkaissut mm. yhdessä Makke Leppäsen kanssa johtamisesta kirjat ’Johda Ihmistä – Psykologiaa Johtajille’ Talentum (2012) sekä yhdessä Leppäsen ja A.-M. Heikkilän ’Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma’ Talentum (2013). 

twitter:@IlonaRauhala

 

BCI – BUSINESS COACHING INSTITUTE

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

X