Kokemuksia asiakkailta

Mitä asiakkaamme kertovat?

Olemme vuodesta 2007 lähtien kouluttaneet jo lähes 2000 sertifioitua ammatticoachia ja coaching-taitoja tuhansille työyhteisöissä eri alojen organisaatioissa. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt ja kaiken kokoiset yritykset ympäri Suomea. Toiminnassamme meille on tärkeintä olla yksilön kasvun ja muutoksen tuntija sekä samalla tuloksellisen ja tavoitteellisen oppimisen asiantuntija.
Olemme työelämään ja esimiestyöhön painottuvan valmennuksen syvällinen osaaja ja alan utelias edelläkävijä.  Erityisen kiitollisia olemme aina asiakkailtamme saamastamme palautteesta. Lue täältä, millaisia kokemuksia asiakkaillamme on ollut koulutus- ja coaching-palveluistamme.

Case Sanni: Tarvitsemme malleja ajattelun kehittämiseen

Sanni Pöntinen sai matkallaan yllättäen kokea coachingin vaikuttavuuden. Hän halusi tietää aiheesta lisää ja opiskeli vastikään itsekin business coachiksi. Pöntisen mukaan coaching tarjoaa erinomaisia työkaluja ajattelun kehittämiseen. Aina ajattelumallien muuttaminen ei ole ihan kivutonta. 
Lue koko juttu tästä! 

 

 

 

Case Fréderic and Petteri: The exquisite power of asking good questions

Petteri Kauppinen and Fréderic Merelle developed an interest in coaching years before they ended up in the same Certified Business Coach program by BCI. Both men also share a passion to sports coaching. Business coaching skills brought new depth to teaching sports, but also opened up the huge potential of listening. 
Read the whole story. 

 

 

 

Case Espoo: Espoon kaupungin HR-yksikkö on coaching-osaamisen edelläkävijä

Coachaavalla lähestymistavalla haetaan parempaa palvelua kaupungin henkilöstölle sekä pyritään lisäämään arvostavaa ja kuuntelevaa vuorovaikutusta. 
Lue koko juttu tästä. 

 

 

Case Kirsi: Coach antaa ihmisen auttaa itse itseään

Kaikki opiskelu antaa uusia eväitä, mutta jotkut koulutukset kolahtavat enemmän kuin toiset. Kirsi Kovaselle omaa ajattelua mullistava kokemus oli Certified Business Coach -koulutus, jonka hän sai päätökseen syksyllä 2017. Koulutus herätti kipinän oppia coachingista vielä lisää.
Lue koko juttu tästä!

 

 

 

Case Fonecta 02: Fonectan 02-yksikön valmentavat esimiehet
malttavat kysyä ja kuunnella

Kaikki 02-yksikön esimiehet kävivät BCI:n valmentavan esimiestyön koulutusohjelman ja ovat soveltaneet coachaus-oppeja menestyksellä organisaatiossaan. Miten yksikössä päädyttiin tähän johtamistyyliin?
Lue koko juttu tästä! 

 

 

 

Case Elenia Oy:
Valmentava johtamistapa luo innostusta Eleniassa 

Eleniassa päätettiin toteuttaa merkittävä organisaatiokulttuurin ja johtamistyylin laatuhyppy. Lähes viisikymmentä esimiestä, asiantuntijaa ja johtoryhmän jäsentä osallistuivat BCI:n valmentavan esimiestyön ohjelmaan, toiset perustasolla ja toiset syvemmin. Koko organisaatiossa vallitsee nyt utelias uuden oppimisen ilmapiiri.
Lue koko juttu tästä!

 

 

Case Espoo:
Sisäiset coachit työntekijöiden ja esimiesten kehittymisen tukenabci-8796-web

Espoon kaupunki järjesti keväällä 2016 kokeilun, jossa henkilöstön joukosta koulutettiin yhteensä 18 sertifioitua business coachia eli ammatillisesti pätevöitynyttä valmentajaa. Erilaisissa HR-tehtävissä työskentelevien valmentajien tehtävänä on tukea ja auttaa kaupungin esimiehiä ja työntekijöitä kehittymään omassa työssään. Coachaamisesta on muodostumassa vakituinen osa Espoon kaupungin sisäistä esimiespalvelua ja kokemukset ovat olleet myönteisiä. BCI oli mukana kokeilussa kouluttavana tahona ja yhteistyökumppanina.
Lue koko juttu tästä! 
 

Case Essi:
Ei voi muuta sanoa kuin että kerrankin kurssi, josta oli sata prosenttia hyötyä!  eeva_isompikuva

Essi Jaakonmäki osallistui Group & Team Coaching Diploma -koulutukseen ja sai uutta selkeyttä työhönsä. Kurssin aikana hän löysi vahvistusta ja ideoita ryhmäcoachaajan identiteettiinsä. ”Kaiken lukemani ja oppimani myötä rohkaistuin yhdistämään kouluttamista, fasilitointia ja ryhmäcoachausta juuri sellaiseksi paketiksi, joka minulle sopii.”

Lue koko juttu tästä

Case Sari:
”CBC-koulutus oli aikuiselämän riemastuttavin oppimisprosessi, joka kulkee koko elämän matkassa.”???????????????????????????????

Sari Naaralainen koki aitoa oppimisen riemua Certified Business Coach® -koulutuksessa, johon hän osallistui keväällä 2014. ”Tulin koulutukseen hieman epävarmana, mutta nöyränä. Pohdin ennakkoon, miten kykenen oppimaan toisenlaisen roolin, pois neuvojasta ja vastausautomaatista”, Sari kertoo.
Lue koko juttu tästä.

 

Case Marita:
Oivalluttava kehitysmatka itseen
netti_marita 205

Se oli todellinen itsensä kehittämisen vuosi Marita Hännisellle. Keväällä hän osallistui BCI:n Certified Business Coach® -koulutukseen ja jatkoi siitä suoraan syksyllä Certified Business Coach Master® -ohjelmaan. Paljon johtamiskokemusta omaava Marita kertoo coachaavan otteen olleen hänelle aina tärkeä tapa johtaa ihmisiä. ”Ihmisten vahvuuksiin keskittyminen sekä kannustava suhtautuminen ovat minulle luontaisia lähestymistapoja. Koulutuksessa opin ennen kaikkea tuntemaan itseäni ja sitä kautta ymmärtämään paremmin myös asiakasta”, Marita kertoo.

Lue koko juttu tästä. 

 

Case Metropolia:
Ammattikorkeakoulun opettajat lähtivät innolla mukaan Coachaava opettaja -koulutukseen 

Ammattikorkeakoulu Metropolia tähtää toiminnassaan korkeaan laatuun, joten heille oli luontevaa lähteä mukaan BCI:n tarjoamaan Coachaava opettaja -koulutukseen. Opetushenkilökunnan coaching-taitojen kehittäminen ja taitojen sisällyttäminen päivittäiseen opetukseen tarjoaa Metropolialle merkittäviä hyötyjä. ”Coaching-koulutus vahvistaa opettajien kykyä tukea oppilaiden omia taitoja ja kannustaa heitä tutkivaan oppimistapaan”, Metropolian Heikki Parviainen kertoo.

Lue koko juttu tästä. 

ASIAKKAITAMME

BCI – BUSINESS COACHING INSTITUTE

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

 

 

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X