Business Facilitator Diploma

Käytännönläheinen rautaisannos fasilitoinnin taitoja

Tämän koulutuksen jälkeen osaat suunnitella ja fasilitoida monentyyppisiä tilaisuuksia sekä laajoja ja pitkäkestoisia muutos- ja kehittämisprosesseja. Saat innostettua ihmiset toimimaan yhdessä tavoitteellisesti ja valjastettua yksilöiden osaamisen yhteiseen käyttöön.

Kenelle koulutus sopii?

Business Facilitator Diploma- koulutus on jatko- ja täydennyskoulutusohjelma, joka antaa osallistujille tarvittavat tiedot, taidot ja työvälineet yksittäisten tilaisuuksien ja laajempien muutos- sekä kehittämisprosessien suunnitteluun ja vetämiseen.

 

Fasilitointitaidot ovat äärimmäisen tärkeitä jokaiselle esimiehelle, päällikölle, johtajalle ja HR- ammattilaiselle sekä kaikille, jotka haluavat vetää tilaisuuksia ja prosesseja tuloksellisesti. Koulutus sopii erinomaisesti myös coacheille, jotka haluavat laajentaa omaa työkalupakkiaan ja saada lisää eväitä erikokoisten ryhmien kanssa toimimiseen.

 

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa fasilitointikoulutusta.

Koulutuksen sisältö

Koulutus antaa osallistujille tarvittavat valmiudet ja vankan osaamisperustan erilaisten tilaisuuksien suunnitteluun ja fasilitointiin. Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa suunnitella ja fasilitoida niin yksittäisiä tilaisuuksia kuin pidempiä prosesseja asiantuntevalla, tavoitteellisella ja ammattimaisella tavalla, erilaiset osallistujat huomioiden.

 

Koulutuksen aikana tutustutaan fasilitaattorin erilaisiin rooleihin ja toimintatapoihin, onnistuneen tilaisuuden suunnittelun vaiheisiin ja rakentamisen työkaluihin, luottamuksen ja toimivan vuorovaikutuksen rakentamiseen, omaan esiintymiseen ja vuorovaikutukseen, fasilitointiprosessiin ja sen soveltamiseen sekä laajaan kirjoon erilaisia menetelmiä. Kaiken taustalla on vankka ymmärrys ihmisen oppimisesta, aivoista muutoksessa ja uuden omaksumisessa, yksilöiden erilaisuudesta ja ryhmien toiminnasta.

 

Tietosisältöjen lisäksi ohjelman läpikäyneet saavat kattavan kokoelman menetelmiä, malleja ja työvälineitä tilaisuuksien ja prosessien suunnitteluun sekä fasilitointiin.

Koulutuksen laajuus ja kesto

Koulutus koostuu kolmesta lähiopetusjaksosta, joiden pituus on 1 + 0,5 + 0,5 päivää. Tietomoduulien, casejen, menetelmädemojen, käytännön harjoittelun sekä yhteisten keskustelujen avulla osallistujat saavat business fasilitointiin tarvittavat tiedot ja taidot.

 

”Business fasilitaattori hallitsee niin yksittäisten tilaisuuksien kuin laajempien kehittämisprosessien suunnittelun ja fasilitoinnin. Hän asettaa tavoitteet, jaksottaa toiminnan ja miettii välietapit yhdessä johdon ja osallistujien kanssa eri näkökulmat huomioiden. Hän huolehtii siitä, että sovitut asiat tulee tehtyä vahvistamalla yksilöiden, tiimien ja organisaatioiden toimeenpanotaitoa. Hän ei tee muiden puolesta, mutta pitää rattaat pyörimässä ja auttaa eteenpäin joskus jyrkissäkin ylämäissä. Parhailla business fasilitaattoreilla on coachaava työote ja he uskovat yksilöissä, tiimeissä ja organisaatiossa olevaan potentiaaliin. He rakentavat yhteistyötä, luottamusta ja arvostusta yli organisaatiossa olevien esteiden ja rajojen. He nostavat aina toiminnan keskiöön osallistujat, sillä silloin kaikki on mahdollista.”

 

Koulutus on erittäin käytännönläheinen sekä toiminnallinen. Lähtökohtana on asioiden omaksuminen yhdessä ajattelun ja oivalluttavan tekemisen kautta.

Osallistujien kommentteja aiemmista fasilitointikoulutuksista:

”Todella käytännönläheinen ja konkreettinen lähestymistapa aiheeseen”.
”Sain paljon uusia toimintamalleja ja työkaluja heti käyttöön otettavaksi.”
”Oman toimintani (vetäjänä) vaikutus tilaisuuden kulkuun aukesi minulle aivan uudella tavalla. Nyt tiedän miten toimia!”
”Luulin olevani jo melko hyvä, tämän jälkeen olen vielä paljon parempi. Iso kiitos!”
”Hieno paketti käytäntöä ja teoriaa sopivissa annoksissa. Vahva linkitys omaan työhön ja tekemiseen koko koulutuksen ajan oli iso plussa.”
”Innostavat ja osaavat kouluttajat, jotka kouluttavat niin kuin opettavat.”

Kouluttajat

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Taito Trainingin kanssa. www.taitotraining.fi

 
Anniina on hyvin kokenut kouluttaja, valmentaja ja mentori. Koulutukseltaan Anniina on opettajapätevyydellä varustettu diplomi-insinööri ja sertifioitu Business Coach Master.
 
 
Lisätietoja Anniinasta löytyy täältä.

Seuraava koulutus

Katso alta seuraavien koulutusten ajankohdat ja ilmoittaudu!
 
 

Business Facilitator Diploma, kesä 2019

1. jakso: 20.5.2019 klo 9-16
2. jakso: 4.6.2019 klo 12-16
3. jakso: 17.6.2019 klo 12-16

 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä!

Business Facilitator Diploma, syksy 2019

1. jakso: 23.9.2019 klo 9-16
2. jakso: 8.10.2019 klo 12-16
3. jakso: 28.10.2019 klo 12-16

 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä!

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 750 € + alv. 24 %
CBC Alumnialennus -10 %

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen seuraavaan avoimeen koulutukseen:

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

 


Haluatko tietää lisää tästä koulutuksesta?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 050 407 2210, tai sähköpostitse info@bci.fi 

 

KUUNTELE WEBINAARI

 

Kuuntele webinaari ”Kehity coachina webinaari: Menesty, onnistu ja innosta tilaisuuden vetäjänä – Kehity Business Fasilitaattorina” rekisteröitymällä yllä olevasta painikkeesta!

Koulutuksen alkamisajankohta

20.5.2019 & 23.9.2019

Katso kunkin koulutusjakson aikataulu alla

Business Facilitator Diploma, kesä 2019

1. jakso: 20.5.2019 klo 9-16
2. jakso: 4.6.2019 klo 12-16
3. jakso: 17.6.2019 klo 12-16

 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä!

Business Facilitator Diploma, syksy 2019

1. jakso: 23.9.2019 klo 9-16
2. jakso: 8.10.2019 klo 12-16
3. jakso: 28.10.2019 klo 12-16

 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä!

Koulutuksen kesto

2 kk

Koulutuspäivät jakaantuvat kahden kuukauden ajanjaksolle

Koulutuksen hinta

750 € + alv. 24 %

CBC Alumnialennus 10 %

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen sulkeutuu koulutusryhmän täytyttyä!

Ilmoittaudu pian, koulutuspaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa kehitysjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 
Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 
Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 
Puh. 050-407 2210 

Lisätietoja:

BCI – BUSINESS COACHING INSTITUTE

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla ylläolevaa ”Tietosuojaseloste”-otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X