Marianne Borg Hyökki

Coachkouluttaja, PCC, MMT, MA OMD, Gestalt psykoterapeutti 
 

Olen ICF:n sertifioitu PCC, Coaching Supervisor, sertifioitu mentorcoach ja Suomen kokenein mentorcoach. Olen alusta asti ollut osa coachyhteisöä ja –koulutusta Suomessa, toimin ICF:n näyttökokeiden arviojana ja olen ollut pohtimassa ICF:n eettistä ohjeistusta. Minut on valittu myös Vuoden Coachiksi 2013.
 

Omaan pitkän kokemuksen yrittäjänä ja kouluttajana / tutkijana akateemisessa maailmassa.
Koulutukseltani olen MMT, MA OMD ja minulla on Gestalt psykoterapeutti pätevyys. Pitkä kokemus ja osaaminen tukee intohimoani ymmärtää mitä ihmiselämä on ja käytännössä tukea sekä haastaa muita kehittymään syvällä tasolla.
  
BCI:ssä työskentelen Certified Business Coach Master® -ohjelman kouluttajana ja mentorcoachina ja vedän BCI:ssä myös erillisiä mentorcoachingryhmiä. Koulutettavat ovat kiittäneet minua asiantuntijuudestani ja tarkkanäköisyydestä, sekä moniulotteisista, syvällisistä palautteista heidän coachingtaitoihinsa liittyen.

  

pcc_logo

 

 

BCI – BUSINESS COACHING INSTITUTE

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

X