Mentor Coaching

Kenelle Mentor Coaching?

Mentor Coaching on tarkoitettu ammatticoacheille ammattitaidon ylläpitoa varten ja muun muassa ICF akkreditointia hakeville. Mentor Coaching on edellytystyopaja coachin ammattitaidon ylläpidolle ja kehittymiselle. Mentor Coachingissa pääset luottamuksellisessa ilmapiirissä tutkimaan coachingtyössä käyttämiäsi toimintatapoja, haastavia tilanteita ja omaa itseäsi coachina. Mentor Coachingissa syvennät myös ICF:n ydintaitojen ja eettisten periaatteiden ymmärrystä. ICF:n sertifiointijärjestelmä edellyttää kaikilta coacheilta mentorcoachingiin osallistumista.

 

Koulutuksen sisältö

Ryhmä Mentor Coaching koostuu neljästä kahden tunnin pienryhmätapaamisesta, (ryhmäkoko on 2-5 henkilöä) ja kolmesta erikseen sovittavasta yksilöcoachingtunnista. Osa ryhmätapaamisista toteutetaan virtuaalisesti. Osallistujat saavat yhteensä kolme kirjallista palautetta coachingtaidoistaan. Yksilötapaamisissa sovelletaan ydintaitoja ja eettisiä periaatteita käsittelemällä osallistujien coaching-tapauksia. 

 
ICF:n säännösten mukaisesti prosessin vähimmäiskesto on kolme kuukautta. Ohjelma sisältää 8 tuntia ryhmäcoachingia ja 3 tuntia yksilöcoachingia (yhteensä 11 tuntia). 

Ryhmä Mentor Coachingin ohella tarjoamme myös yksilö Mentor Coachingia, jossa tapaamiset voidaan sopia joustavasti coachattavan tarpeen mukaan. Mikäli haluat aloittaa yksilö Mentor Coaching prosessin ota meihin yhteyttä!
 

Lue lisää aiheesta ICF:n kotisivuilla:
 

Mentorcoaching haettaessa ACC-tason sertifiointia
Mentorcoachin määritelmä ICF:n kotisivuilla
Mentorcoaching uusittaessa ACC-tason sertifiointia

 

Seuraava ryhmämentorcoaching

Mentorcoachingryhmät käynnistyvät joustavasti osallistujien tarpeen mukaan. 

Hinta ja ilmoittautuminen

1500 € + alv.24%
Hinta sisältää 8 tuntia mentorcoachingia ryhmässä ja 3 tuntia yksilömentorcoachingia.
Osallistumismaksun voi halutessaan suorittaa useammassa erässä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot saat Hanna-Kaisa Lindforsilta, sähköpostitse hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puhelimitse 050-4072210. 

 

BCI – BUSINESS COACHING INSTITUTE

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

 

 

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X