Mentor Coaching

Kenelle Mentor Coaching?

Mentor Coaching on tarkoitettu kaikille coacheille oman ammattitaidon ylläpitoa ja kehittämistä varten ja muun muassa kansainvälistä International Coach Federationin myöntämää sertifiointia hakeville. Mentor Coachingissa pääset luottamuksellisessa ilmapiirissä tutkimaan coachingtyössä käyttämiäsi toimintatapoja, haastavia tilanteita ja omaa itseäsi coachina. Mentor coachingissa syvennät myös ICF:n ydintaitojen ja eettisten periaatteiden ymmärrystä. ICF:n sertifiointijärjestelmä edellyttää kaikilta coacheilta mentorcoachingiin osallistumista.

Tarjoamme mentor coaching -ohjelmaa yksilö- ja ryhmämuotoisena. 

Ryhmämuotoinen mentor coaching – valmennuksen sisältö

Ryhmä Mentor Coaching koostuu neljästä kahden tunnin pienryhmätapaamisesta, (ryhmäkoko on 2-5 henkilöä) ja kolmesta erikseen sovittavasta yksilöcoachingtunnista. Osa ryhmätapaamisista toteutetaan virtuaalisesti. Osallistujat saavat yhteensä kolme kirjallista palautetta coachingtaidoistaan. Yksilötapaamisissa sovelletaan ydintaitoja ja eettisiä periaatteita käsittelemällä osallistujien coaching-tapauksia. 

 
ICF:n säännösten mukaisesti prosessin vähimmäiskesto on kolme kuukautta. Ohjelma sisältää 8 tuntia ryhmäcoachingia ja 3 tuntia yksilöcoachingia (yhteensä 11 tuntia). 

Yksilö Mentor Coaching

Tapaamiset sovitaan joustavasti coachattavan tarpeen mukaan, ohjaustapaamisia on 10 ja kesto on vähintään 3 kuukautta ICF:n säännösten mukaan. 

Mentor Coaching on edellytystyopaja coachin ammattitaidon ylläpidolle ja kehittymiselle. Lue lisää aiheesta ICF:n kotisivuilla:
 

Mentorcoachin määritelmä ICF:n kotisivuilla

 

Seuraava ryhmämentorcoaching

Mentorcoachingryhmät käynnistyvät joustavasti osallistujien tarpeen mukaan, ryhmä- ja yksilövalmennuksiin on jatkuva haku. 

Hinta ja ilmoittautuminen

Ryhmämentorcoaching

1500 € + alv.24%
Hinta sisältää 8 tuntia mentorcoachingia ryhmässä ja 3 tuntia yksilömentorcoachingia.

Yksilömentorcoaching

1875 € + alv. 24% 
Hinta sisältää 10 tuntia mentorcoachingia

Osallistumismaksun voi halutessaan suorittaa useammassa erässä.

Tervetuloa kehittymään! 

Ilmoittautuminen/lisätiedot: Hanna-Kaisa Lindfors, 
sähköpostitse hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puhelimitse 050-4072210. 

 

BCI – BUSINESS COACHING INSTITUTE

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

 

 

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X