Nina Karlsson

Coachingtaitojen kouluttaja, ACC, Certified Business Coach Master

 

Innostun uusista tilanteista ja haasteista. Jokaisessa on potentiaalia ja voimavaroja, joita on palkitsevaa saada esiin. Johtajilla on valtaa ja vastuuta niin organisaation, työyhteisön kuin itsensäkin kehittämisen osalta. Tätä työtä haluan olla tukemassa valmentamisen, coachingin, mentoroinnin ja konsultoinnin keinoin. Olen kokenut valmentaja, coach-kouluttaja ja Certified Business Coach Master, jonka päämäärä on innostaa ja auttaa tavoitteiden saavuttamisessa.

 

Olen itse nähnyt, miten elämä voi muuttua coachingin myötä ja haluan jakaa tämän kokemuksen myös asiakkailleni. Uskon vakaasti coachingin olevan kaikkein vaikuttavin menetelmä työelämän muutoksissa. Oma tavoitteeni on muuttaa johtaja, yksilö, tiimi tai työyhteisö kerrallaan työelämää paremmaksi. Siinä samalla piristyy liiketoimintakin.

 

Itse olen taustaltani HR-johtaja sekä KTM, HuK, Restonomi AMK. Johtajakokemusta minulla on yli 15 vuotta ja nykyään valmennan oman yritykseni kautta. Vahvuuteni coachina ovat monien eri toimialojen tuntemus, menetelmien monipuolisuus ja visuaalinen vaikuttaminen. Olen kouluttautunut asiantuntijaksi useissa valmennuksen menetelmissä ja työkaluissa. Olen muun muassa enneagrammikouluttaja, IEQ9-sertifioitu, Belbin tiimirooli-fasilitaattori sekä Global Leadership Profile-sertifioitu. Teen töitä myös livekuvittajana ja olen tuonut visuaalisuuden valmennukseen. Haluan vilpittömästi auttaa ihmisiä löytämään sen, mistä he ovat liekeissä ja menemään sitä kohti!

BCI – BUSINESS COACHING INSTITUTE

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

 

 

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X