Business coachingin perusteet

Business coachingin perusteet

Verkossa suoritettava coaching-taitojen koulutus, jossa opit Business Coachingin perusteet ja valmentavan keskustelun taidon!

Koulutus on parhaillaan käynnissä!

 
Business Coachingin perusteet -verkkokurssi antaa loistavat perustiedot työelämän valmentamiseen liittyvistä lähestymistavoista ja menetelmistä. Se tutustuttaa coachingin ydintaitoihin ja antaa työkaluja valmentavan keskustelun käymiselle.

Kenelle koulutus on sopii? 

Koulutus on tarkoitettu kaikille coachingista kiinnostuneille. Koulutuksesta hyötyvät esimerkiksi ammattivalmentajaksi tähtäävät, HR-tehtävissä ja organisaation sisäisinä kehittäjinä toimivat henkilöt sekä esimiehet, tiiminvetäjät ja johtajat, jotka haluavat tutustua business coachingiin. Coaching-taidot eivät ole alasidonnaisia eikä koulutus edellytä aikaisempaa kokemusta coachingista tai tietyn alan tutkintoa.

 
Koulutuksen sisältö

Business Coachingin perusteet -koulutus antaa hyvän perusosaamisen coaching-ajattelusta ja -taidoista. Koulutuksen aikana opit mitä coaching on ajattelutapana ja asenteena, tutustut ammattimaisen coachingin ydintaitoihin, sekä opit käyttämään coachaavan keskustelun perusmalleja. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet käydä valmentavia keskusteluja, sekä soveltaa valmentavaa otetta eri työelämän ja arjen tilanteisiin. 

taulullaKoulutuksen runko ja ydinsisältö perustuvat International Coach Federationin (ICF) määrittelemiin coachingin ydintaitoihin. 

 

Koulutukseen osallistuminen

Business Coachingin perusteet -koulutus opiskellaan itsenäisesti verkossa.  Saat sähköpostiisi joka viikko linkin kyseisen viikon oppimismoduuleihin sekä harjoitustehtäviä, jotka voit opiskella sinulle sopivana ajankohtana. Oppimismoduulit sisältävät tasapainoisesti verkkoluentoja, webinaareja ja demovideoita ja -audioita. Kutakin viikkoa kohden on opiskeltavana keskimäärin kaksi sisältömoduulia sekä niihin liittyvä pienehkö välitehtävä, joka suositellaan tekemään seuraavaan viikkoon mennessä. Ohjelman kokonaiskesto on 6 viikkoa. 

Voit tarvittaessa suorittaa ohjelman myös oman aikataulusi puitteissa, huomioiden kuitenkin verkkokurssin keston. Suosittelemme kuitenkin ohjelman suorittamista edellä mainitussa kuudessa viikossa. Tämä mahdollistaa vaikuttavan ja keskeytymättömän oppimisprosessin, ja siten asioiden aidon sisäistämisen.

 
 Osallistujien kommentteja koulutuksesta:

”Koulutuksessa mentiin paljon syvemmälle coachingin maailmaan, kuin osasin odottaa”

”Sain hyvän kokonaiskuvan siitä mitä coaching on ja hyviä työkaluja arkeen”

”Business coachingin ideologia ja perusteet käsiteltiin perusteellisesti. Käytännön harjoitteet olivat todella selkeyttäviä”

”Coaching-prosessi avattiin kansantajuisesti”

”Valmentamisen ideologia ja sen punainen lanka kirkastui.”

Parasta oli kouluttaja, coachauksen kokenut ammattilainen ja oman alansa huippu!”

”Koulutus oli monipuolinen, täytti odotukseni täysin”

”Koulutuksesta saamieni hyvien työkalujen avulla voin kehittää omaa työtäni monella tavalla ja myös oman tiimini toimintaa”

”Voin hyödyntää koulutusta suoraan koko organisaation tapojen kehittämisessä”
 

Koulutuksen hinta ja ilmoittautuminen

295 € + alv. 24 % 

Koulutus on parhaillaan käynnissä!

ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU

 


Mikäli organisaatiostasi tulee koulutukseen useita henkilöitä, voit pyytää tarjousta asiakaspalvelustamme sähköpostitse osoitteesta info@bci.fi 

Certified Business Coach® -koulutukseen jatkaville hyvitämme tämän koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan CBC-koulutuksen perusmaksusta. 

 


  

Haluatko tietää lisää Business Coachingin perusteet -koulutuksesta? Ota yhteyttä Hanna-Kaisa Lindforsiin, puh. 050 407 2210, tai sähköpostitse hanna-kaisa.lindfors@bci.fi 

 

BCI – BUSINESS COACHING INSTITUTE

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

 

 

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X