Group & Team Coaching Diploma

Group & Team Coaching Diploma

Osallistujien mielestä Suomen paras coachingin jatkokoulutusohjelma.
 


Group & Team Coaching Diploma –koulutus on coachingin jatkokoulutusohjelma, joka antaa osallistujille tarvittavat tiedot, taidot ja työvälineet coachingin toteuttamiseen ryhmä- ja tiimikontekstissa.

Kenelle koulutus sopii?

 
Koulutus on tarkoitettu ammatticoacheille, jotka haluavat laajentaa coaching-työtään ryhmien ja tiimien parissa toimimiseen. Koulutus sopii myös esimerkiksi johtotehtävissä toimiville tai HR-ammattilaisina työskenteleville, jotka haluavat vankan perustan coachingin käyttöön ryhmissä. Suosituksena koulutukseen osallistumiselle on coachingin perustietojen hallinta sekä kokemus käytännön coaching-työstä. Koulutus ei edellytä aikaisempaa coaching-koulutusta.

 

Koulutuksen sisältö

 

Koulutus antaa osallistujille valmiudet ja perustiedot coachingin toteuttamiseen ryhmien ja tiimien parissa. Koulutuksen jälkeen osallistuja kykenee itsenäisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan ryhmä- ja tiimivalmennuksia asiantuntevalla ja ammattimaisella tavalla. Koulutuksen aikana tutustutaan mm. ryhmä- ja tiimicoachingin ominaispiirteisiin ja sovellusalueisiin, ryhmä- ja tiimicoaching-prosessien suunnitteluun ja läpivientiin käytännössä. Tutustumme myös ryhmien muodostumiseen ja ryhmädynamiikan keskeisiin kysymyksiin coachingin näkökulmasta sekä coachaavan keskustelun ohjaamiseen ryhmä- ja tiimikontekstissa. Tietosisältöjen lisäksi ohjelman läpikäyneet saavat kattavan kokoelman menetelmiä, malleja ja työvälineitä coaching-keskusteluiden toteuttamiseen ryhmien ja tiimien kanssa.

 

Koulutuksen laajuus ja kesto

 

Koulutus koostuu yhteensä neljästä lähipäivästä. Tietomoduulien, ohjattujen ryhmä- ja tiimicoaching demojen, case-harjoittelun ja fasilitoitujen ryhmäkeskusteluiden kautta osallistujat saavat tarvittavan osaamisperustan ryhmä- ja tiimicoachingin toteuttamiseen. Koulutus on erittäin harjoittelupainotteinen ja lähtökohtana on asioiden omaksuminen kokemuksellisen oppimisen kautta.

Sertifiointijärjestelmä

Koulutus on International Coach Federationin akkreditoima jatkokoulutus, ja siitä saa 27 CCEU-jatkokoulutuspistettä, joista 16 on ydintaitojen alueella, ja 11 resurssien kehittämisen alueella.

Koulutuspalautteita

 • ”Hyvä kokonaisuus, sain mitä tulin hakemaan” – Heli Bergström
 • ”Koulutus vastasi odotuksiani erinomaisesti, hyvä mix teoriaa ja käytäntöä” – Kaija Pohjala, CoComms Oy
 • ”Koulutus ylitti odotukseni. Sain paljon uusia työkaluja, jotka voin iedä suoraan työhöni” – Esko Mertaniemi
 • ”Kokonaisuus ylitti odotukseni kirkkaasti. En odottanut että neljän päivän paketista saisi näin paljon irti, hieno kokonaisuus!”
  – Anna-Mari Latvala
 • ”Voin suositella koulutusta lämpimästi  jo kokeneillekin coacheille” –Seija Raesola
 • Koulutus vastasi odotuksiani erittäin hyvin. Koen, että minulla on nyt hyvät valmiudet vetää ryhmä- ja tiimicoachingia ja setti työkaluja tukemaan sitä” –osallistuja 2014
 • ”What is more? BCIn Group &Team Coaching Diploma on MORE! Täysi laidallinen tiimicoachingtarpeisiin.” –Liisa Puskala
 • ”Koulutus oli loistava täsmäisku, jota olin odottanut. Suosittelen!” –osallistuja 2014
 • ”Koulutus tarjoaa hyvät eväät ammatticoachauksen kehittämiseen” – osallistuja 2014
 • ”Suosittelen koulutusta yrityselämässä toimiville, joilla on tiimi johdettavana” -osallistuja 2014
 • ”Koulutus ylitti odotukseni. Kaipasin konkretiaa, niin että voin itse toteuttaa ryhmä- ja tiimicoachingia turvallisin mielin. Sain mitä hain ja enemmän” -osallistuja 2014

Kouluttaja 

Ohjelman pääkouluttaja on Dan Soback

BCI-8328 profiili
Seuraavat koulutukset: 

Helsingissä keväällä 2017

 

koulutuksen lähiopetuspäivät ovat:

1. jakso: 30.-31.3.2017
2. jakso: 24.-25.4.2017

 

Helsingissä syksyllä 2017

Koulutuksen lähiopetuspäivät ovat:

 1. Jakso: 12.-13.10.2017
 2. jakso: 16.-17.11.2017

 

Koulutuksen hinta

 

1490 € + alv. 24 % BCI:n alumneille 1290 € + alv. 24% Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän maksimikoko on 15 henkilöä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Maksuehtomme ovat joustavat ja koulutusmaksun voi halutessaan maksaa useammassa korottomassa maksuerässä (esimerkiksi 1-12 maksuerää). Mikäli organisaatiostasi tulee koulutukseen useampi osallistuja, otamme tämän huomioon koulutusmaksussa. Pyydäthän tarjousta sähköpostitse koulutuspäällikkö Hanna-Kaisa Lindforsilta hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puhelimitse 010 2353 976.

 

Ilmoittautuminen

 Täytä ilmoittautumislomake tästä

Haluatko tietää lisää?

 

 Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutuspäällikkö Hanna-Kaisa Lindfors, hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puhelimitse 050-407 2210. 

BCI – BUSINESS COACHING INSTITUTE

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

X