Toiminnalliset menetelmät coachingissa

Työpajasarja alkaa 3.9.2018
Ilmoittaudu heti mukaan!

 

Tule tutustumaan toiminnallisiin menetelmiin coachingin välineenä. Syksyllä 2018 toteutamme kolmen illan työpajasarjan, jossa saat ideoita ja pääset kokeilemaan käytännössä erilaisia toiminnallisia menetelmiä.

 

Jokaisessa työpajassa tutustutaan 3 – 4 menetelmään ja niiden variaatioihin. Pääpaino yksilötyön menetelmissä, mutta lisäksi käsitellään myös ryhmämenetelmiä – ryhmän toiveiden mukaisesti.

 

Kolmen työpajan sarja etenee coachingprosessin perusvaiheiden mukaan. Menetelmiä kokeillaan, harjoitellaan ja niillä leikitellään. Jokainen voi etsiä ja löytää itselle sopivia menetelmiä ja yhdessä kehitetään uusia. Lisäksi hyödynnetään osallistujien kokemuksia ja jaetaan osaamista ryhmän kesken. Työpajojen sisältö on toisistaan erillinen, joten voit osallistua tilanteesi mukaan myös yksittäiseen työpajaan. Yksittäisestä työpajasta saa 2,5 CCEU-pistettä resurssien kehittämisen osa-alueella. 

 

Ready! Steady! Go! – työpajojen teemat:

3.9.2018 Ready! Menetelmiä luottamuksen rakentamiseen, tavoitteen muotoiluun ja nykytilan kartoitukseen.
17.9.2018 Steady! Vaihtoehtoisten toimintatapojen ja mahdollisuuksien löytämisen keinoja.
1.10.2018 Go! Tahtotilan vahvistaminen ja toteutuksen seuranta toiminnallisesti. (PERUTTU)

 
Työpajat alkavat klo 17.30. Klo 17.00 alkaen on tarjolla kahvia / välipalaa ja vapaamuotoista virittelyä valmennuksen teemoihin verkostoituen muihin osallistujiin.
Paikkana on  Business Coaching Institute, Mäkelänkatu 54 A, 3. krs, Helsinki

Valmentajat

Arja Parpala, Certified Business Coach, ACC, Essentio Osk.
Arja on työskennellyt valmentajana ja fasilitaattorina 20 vuoden ajan. Hänen sydäntään lähellä ovat ryhmäprosessit ja yhdessä oppiminen. Peruskoulutukseltaan Arja on KTM ja ammatillinen opettaja.

Heidi Hännikäinen, 

Certified Solution Focused Coach, SFIO ja MMM. Heidillä on parinkymmenen vuoden kokemus valmentajana, kouluttajana ja fasilitaattorina pääasiassa järjestömaailmassa. Hän on kerryttänyt osaamista myös organisaation ja palveluiden kehittämisestä, edunvalvontatyöstä sekä markkinoinnista.

Hinta & Ilmoittautuminen

Yhden työpajan hinta on 70 € + alv. 24%

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tietosi:
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

BCI – BUSINESS COACHING INSTITUTE

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

 

 

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X