Tunteet haltuun coaching-työssä

Uusi intensiivikoulutus keväällä 2019!

Kouluttaja Camilla Tuominen

Työskentelet tietoisesti tai tietämättäsi omien ja asiakkaasi tunteiden kanssa kaikissa asiakaskohtaamisissasi. Aina. Miten tunne-osaaminen valjastetaan coachingprosessin menestyksen mahdollistajaksi?

Tällä kolmen illan intensiivikurssilla osallistujat saavat syväsukelluksen tunteiden kiehtovaan maailmaan useasta eri näkökulmasta. Jokaisessa illassa saat paljon tietoa tunteista – myös noin 200 uniikin kuvan välityksellä. Keskustellaan ja käydään eri case esimerkkejä ja kokemuksia. Diippiä ja käytännöllistä hyvässä suhteessa – kurssiin sisältyy yli 50 tunteidenjohtamisen vinkkiä, jotka jaetaan osallistujille. 

Koulutuksen teemat:

1. TUNTEIDEN PERUSTA & YKSILÖN OMAN PÄÄN JOHTAMINEN
Mitä tunteet oikeasti ovat?! Monet tietävät tunteet mutta tuntevatko? Käydään läpi mielenkiintoisimmat tutkimukset, tekoälyn vaikutus ja vahvimmat perustelut MIKSI tunteet ovat välttämätön metataito niin yksilöille kuin yrityksillekin tulevaisuuden työelämässä.  Kuinka yksilö voi johtaa menestyksekkäästi tunteita tämän päivän turbulenssissä?

2. TUNNEILMAPIIRI & MUIDEN TUNTEIDEN VIISAS KOHTAAMINEN
Kuinka ymmärtää syvemmin toisten tunteita, tarpeita ja käytöstä? Kymmenen mahtavan tunteen esittely ja tapoja nähdä ne uudessa valossa. 

3. PARHAAT TUNTEIDEN JOHTAMISEN TYÖKALUT & YHTEENVETO
Miltä tunneälykäs päivä näyttää? Millaisia tapoja siihen sisältyy? Esitellään 10 tunnetta ja 10 tapaa lisätä niitä/kohdata ne kuntoon.

Koulutuksesta 2,5 CCEU-pistettä resurssien kehittämisen osa-alueella / ilta.  

Koulutuksen hinta

Yhden työpajan hinta on 70 € + alv. 24%
Kaikki kolme iltaa 200 € + alv. 24%

Paikka ja koulutusiltojen ajankohdat 

Kevään 2019 koulutusiltojen päivämäärät ovat:

12.2.2019

26.2.2019

7.3.2019

Työpajat alkavat klo 17.30.  Klo 17.00 alkaen on tarjolla kahvia, välipalaa ja verkostoitumista! 
Paikkana on  Business Coaching Institute, Mäkelänkatu 54 A, 3. krs, Helsinki

Ilmoittautuminen

Koulutusiltojen sisältö on toisistaan erillinen, joten voit osallistua tilanteesi mukaan myös yksittäiseen työpajaan.

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

 

BCI – BUSINESS COACHING INSTITUTE

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

 

 

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X