Boston Collegen emeritusprofessori William (Bill) Torbert kollegoineen vieraana BCI:ssä

banner

 

BCI Business Coaching Instituten syyskauden avaa transformatiivista johtajuutta ja Global Leadership profiilia käsittelevä avoin seminaari ja workshop, jossa pääpuhujana ja fasilitojana nähdään maailmankuulu Boston Collegen emeritusprofessori William (Bill) Torbert.
 

Bill Torbert, joka on erityisesti tunnettu hänen luomastaan seitsemää toiminta- ja havainnointitapaa kuvaavasta mittaristostaan, ja siihen liiittyvästä johtajien profiloinnistaan, perehdyttää meidät 40-vuotta kestäneen tutkimustyönsä taustoihin ja tuloksiin.

 
Business Coaching Instituten avoimessa iltapäiväseminaarissa Bill yhdessä hänen kollegoidensa Jane Allenin, Hillary Bradburyn, Heidi Gutekunstin ja Dana Carmanin kanssa Amara Collaborationista luovat meille kiehtovan osallistavan workshopin tämän modernin johtamiskäsitystä mullistaneen viitekehyksen parissa!  

 

Tilaisuus on maksuton ja paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan pian!
Lämpimästi tervetuloa!

 

Ajankohta: 26.9.2016 klo 13.00-17.00
Paikka: BCI Business Coaching Institute, Mäkelankatu 54 A, 3.krs, 00510 Helsinki
Ilmoittautumaan pääset tästä. 

Lisätietoja tapahtumasta antaa koulutuspäällikkö Hanna-Kaisa Lindfors, puh. 050 4072210 tai hanna-kaisa.lindfors@bci.fki

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X