BCI-alumniyhteisö kokoaa yhteen aiemmat kurssilaiset

Parasta vertaisreflektiota saat BCI alumneilta!

Osallistumalla diplomi- tai sertifiointikoulutuksiimme pääset mukaan laajaan alumniverkostoomme ja -toimintaan. Alumniverkostostamme suurin osa, yli 600 henkilöä on sertifioituja business coacheja, jotka ovat merkittävä ja tärkeä osa yhteisöämme. Järjestämme alumneillemme erilaisia maksuttomia webinaareja, tapahtumia ja tilaisuuksia säännöllisesti, joiden tarkoituksena on paitsi syventää alumniemme coachingtaitoja, myös edistää yhteydenpitoa verkostolaisten keskuudessa. Pyrimme järjestämään monipuolisia oppimis- ja verkostoitumistapahtumia huomioiden myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat, muun muassa järjestämällä kuukausittaisia webinaareja.
 
Alumnimme ovat myös tervetulleita luennoimaan tilaisuuksiimme, sekä kirjoittamaan blogiimme! Mikäli sinulla on hyvä aihe mielessä, laita viestiä tai soita Hanna-Kaisalle hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puh. 050-4072210.
 

Viestintä

Alumnitoimintaan liittyvä viestintä tapahtuu pääasiassa sosiaalisen median (Facebook ja Linkedin) välityksellä, joissa alumneilla on omat suljetut ryhmät. Tämän lisäksi lähetämme myös kuukausittain sähköisen alumnikirjeen sen tilanneille. Mikäli olet valmistunut coach-koulutusohjelmastamme ja haluat liittyä some-ryhmiimme tai saada sähköisen alumnikirjeen, klikkaathan oheisia linkkejä.
 
Lisätietoja alumnitoiminnasta saat Hanna-Kaisa Lindforsilta sähköpostitse hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puhelimitse 050-407 2210.

 • Nähdään BCI alumnitapaamisissa!
  AKTIIVINEN ALUMNIYHTEISÖ
  Nähdään alumnitapaamisissa!
  Järjestämme säännöllisesti alumniyhteisöllemme koulutuksellisia tapaamisia, joissa mahdollisuus oppia ja verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa.
  LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU
 • MM. ICF:N AKREDITOINNIT
  Jatkokoulutuksia sinulle
  Suomen johtavana coachingin koulutus- ja kehittämisyhteisönä olemme panostaneet erityisesti coaching-taitojen jatkokoulutuksiin.
  LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU
 • VOIMAANNU MENTOROINNISTA
  Kokenut osaaja auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi
  Yksi aktiivisen BCI alumniyhteisön eduista on suuri joukko tarjolla olevia huippuluokan mentoreita ja henkilökohtaisia valmentajia.
  LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU
 • Tutustu alumnietuihin
  TUNTUVIA ETUJA ALUMNEILLE
  Tutustu alumnietuihin!
  Tarjoamme aiemmissa koulutuksissamme olleille jatkuvasti erilaisia alumnietuja. Seuraa meitä somessa tai vilkaise lähettämämme uutiskirje niin pysyt ajan tasalla uusimpien tarjousten suhteen.
  LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

ILMOITTAUDU

ILMOITTAUDU ALUMNITAPAAMISEEN

TULEVAT WEBINAARIT

TYÖMAHDOLLISUUKSIA

SEURAA

ALUMNITOIMINTAAMME

SOMESSA

RYHMÄMME FACEBOOKISSA

RYHMÄMME LINKEDINISSÄ

SEURAA MEITÄ TWITTERISSÄ

Kerro miten voisimme kehittää alumnitoimintaa?

Laita viestiä hanna-kaisa.lindfors@bci.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X