Anniina Hukari

Anniina Hukari

 

Olen koulutukseltani diplomi-insinööri, Business Coach Master, opettaja sekä NLP -master. Olen toiminut yli 17 vuotta kouluttajana, fasilitaattorina ja osaamisen kehittäjänä. Coaching ja etenkin coachingin lähestymistapa on kulkenut mukanani koko ajan. Uskon kuuntelevaan ja kannustavaan dialogiin.

 

Coachina minussa yhdistyy lempeä ymmärtäjä ja jääräpäinen puskija, joka osaa myös vaatia. Kun ihminen haluaa kehittyä, mennä syvemmälle ja saada aidosti tuloksia, olen oikea henkilö coachiksi. Saan usein kuulla, että olen tosi positiivinen ja eteenpäin katsova.

 

Asiakkaissani olen parhaimmillaan havainnut huikeita oivalluksia ja harppauksia itsetuntemuksessa. He löytävät uusia toimintatapoja ja ottavat uusia rooleja haltuun rohkeasti. Minulle on aina tärkeää nähdä, että ihminen voi hyvin ja on tasapainossa. Moni asiakkaani suhtautuu työhön intohimoisesti, joten terveiden rajojen löytäminen ja itsestään huolehtiminen on keskeistä.

 

Olen saanut tehdä töitä hyvin monen eri alan toimijoiden kanssa. Tekniikan sekä palvelualan organisaatioissa olen työskennellyt eniten. Erityisesti olen coachannut esimiehiä, johtoa ja asiantuntijoita kehitys- ja muutostilanteissa. Haluan auttaa ihmisiä kehittymään, löytämään itsestään uutta potentiaalia sekä tunnistamaan ja muuttamaan pitkäjänteisesti omia ajattelu- ja toimintamallejaan paremmin arkea palveleviksi. Hyvinvoivat ja osaavat ihmiset tekevät parhaan tuloksen.

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X