Asiakastarinoita ja referenssejä

Olemme vuodesta 2007 lähtien kouluttaneet jo lähes 2000 sertifioitua ammatticoachia ja coaching-taitoja tuhansille työyhteisöissä eri alojen organisaatioissa. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt ja kaiken kokoiset yritykset ympäri Suomea. Toiminnassamme meille on tärkeintä olla yksilön kasvun ja muutoksen tuntija sekä samalla tuloksellisen ja tavoitteellisen oppimisen asiantuntija.
Olemme työelämään ja esimiestyöhön painottuvan valmennuksen syvällinen osaaja ja alan utelias edelläkävijä.  Erityisen kiitollisia olemme aina asiakkailtamme saamastamme palautteesta. Lue täältä, millaisia kokemuksia asiakkaillamme on ollut koulutus- ja coaching-palveluistamme.
 • Business coaching antaa keinoja itsensä johtamiseen
  EMILIA
  Business coaching antaa keinoja itsensä...
  Business coaching antaa keinoja itsensä johtamiseen
  Kuinka itsensä johtaminen voisi auttaa selkeyttämään omaa työtä? Itsensä johtamisen lähtökohta on Emilia Järvisen mukaan pysähtyminen ja mahdollisuus reflektointiin. Business coaching auttaa hahmottamaan niitä malleja, jotka vaikuttavat omaan jaksamiseen.
  Lue koko artikkeli
 • CEC 2019
  CEC-ohjelma haastaa osallistujia rohkeuteen ja...
  CEC-ohjelma haastaa osallistujia rohkeuteen ja aitouteen
  Ylimmät johtajat tarvitsevat ammattimaista coachausta, mutta millaista se on? Vastauksia tähän tutkitaan Certified Executive Coach -ohjelmassa, jossa keskitytään kehittämään johdon kanssa työskentelevien valmentajien onnistumisen kannalta kriittisiä komponentteja.
  Lue koko artikkeli
 • EKAMI
  Ekamissa luotetaan valmentavaan lähestymistapaan
  Kannustava johtaminen tuo tuloksia
  Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekamissa kaikki johtajat ja esimiehet osallistuivat coaching-taitoja painottavaan kehittymishankkeeseen. Valmentava ote on tuonut oppilaitoksen toimintakulttuuriin yhtenäisyyttä, innostusta ja kannustavaa ilmapiiriä.
  Lue koko artikkeli
 • SANNI
  Tarvitsemme malleja ajattelun kehittämiseen
  Coachaus voi kääntää ajattelun suunnan
  Sanni Pöntinen sai matkallaan yllättäen kokea coachingin vaikuttavuuden. Hän halusi tietää aiheesta lisää ja opiskeli itsekin business coachiksi. Pöntisen mukaan coaching tarjoaa erinomaisia työkaluja ajattelun kehittämiseen.
  Lue koko artikkeli
 • Johanna
  Kohti vaikuttavampaa coachausta
  Virtuaalisuus mahdollistaa monipuolisen coachaamisen
  Coach Johanna Tuutin mukaan virtuaalisuus tuo valmentamiseen paljon uusia mahdollisuuksia. Välimatkat ja täydet kalenterit eivät enää muodostu esteiksi. Certified Business Coach Master® -ohjelma auttoi Tuuttia syventämään läsnäolon laatua myös virtuaalisessa coaching-keskustelussa.
  Lue koko artikkeli
 • Frédéric & Petteri
  Learning to listen
  The exquisite power of asking good questions
  Petteri Kauppinen and Fréderic Merelle developed an interest in coaching years before they ended up in the same Certified Business Coach program by BCI. Both men also share a passion to sports coaching. Business coaching skills brought new depth to teaching sports, but also opened up the huge potential of listening.
  Lue koko artikkeli
 • Espoon kaupunki
  Coachaava ote sopii moniin tilanteisiin
  Terhi, Marika, Sisko ja Hanna työskentelevät in-house coacheina
  Haastavatkin tilanteet lähtevät aukeamaan, kun neuvomisen sijaan ihminen kohdataan coachaavalla asenteella. Espoon kaupungin henkilöstöyksikössä uskotaan siihen, että hyvillä kysymyksillä, vastuuttamisella ja selkeillä tavoitteilla syntyy parempaa tulosta.
  Lue koko artikkeli
 • Fonecta02
  Coaching on erinomainen työkalu johtamiseen
  Sanna, Johanna ja Tuula ovat coachaavia esimiehiä
  Fonectan 02-yksikön valmentavat esimiehet malttavat kysyä ja kuunnella Valmentava esimies ei yritä tietää kaikesta kaikkea. Hän on tuki ja mahdollistaja sille, että työntekijä oppii itse oivaltamaan ratkaisut tilanteisiin. BCI:n valmennusohjelman myötä 02-yksikössä havaittiin, että myös ihmisten vahvuudet kirkastuvat coachaamalla.
  Lue koko artikkeli
 • Elenia
  Ihmiset vievät yritystä eteenpäin
  Valmentava johtamistapa luo innostusta Eleniassa
  Eleniassa päätettiin toteuttaa merkittävä organisaatiokulttuurin ja johtamistyylin laatuhyppy. Lähes viisikymmentä esimiestä, asiantuntijaa ja johtoryhmän jäsentä osallistuivat BCI:n valmentavan esimiestyön ohjelmaan, toiset perustasolla ja toiset syvemmin. Koko organisaatiossa vallitsee nyt utelias uuden oppimisen ilmapiiri.
  Lue koko artikkeli
 • KIRSI
  Coachingin lähestymistapa yllätti
  Coach antaa ihmisen auttaa itse itseään
  Kaikki opiskelu antaa uusia eväitä, mutta jotkut koulutukset kolahtavat enemmän kuin toiset. Kirsi Kovaselle omaa ajattelua mullistava kokemus oli Certified Business Coach -koulutus, jonka hän sai päätökseen syksyllä 2017. Koulutus herätti kipinän oppia coachingista vielä lisää.
  Lue koko artikkeli

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X