Mitä asiakkaamme kertovat?

Coaching-koulutus käynnistää myönteisiä muutoksia osallistujissa ja organisaatioissa!
Olemme työelämään ja esimiestyöhön painottuvan valmennuksen syvällinen osaaja ja alan utelias edelläkävijä. Asiakkaan kokemus on meille ensiarvoisen tärkeä lähtökohta. Haluamme tarjota laadukkaita koulutuksia ja saada jokainen niihin osallistuva tuntemaan itsensä arvostetuksi.

Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt ja kaiken kokoiset yritykset ympäri Suomea. Erityisen kiitollisia olemme saamastamme palautteesta. Haastatteluista ja case-tarinoista voit lukea niistä kokemuksista ja oivalluksista, joita coaching-koulutus on osallistujissa avannut.

 • JAANA
  Coachaava johtaja auttaa ihmisiä kehittymään...
  Coachaava johtaja auttaa ihmisiä kehittymään ja tuntemaan vahvuutensa
  Osaamisen kehittämisen tiimin lähijohtaja Jaana Väänänen on jo pitkään käyttänyt coachaavaa työotetta työssään. Pari vuosikymmentä OP-ryhmässä toiminut Väänänen johtaa ja coachaa työssään esimiehiä ja asiantuntijoita. ”Intohimoni on coachaavan lähijohtamisen kautta auttaa ihmisiä kehittymään ja saamaan vahvuutensa käyttöön. Olen saanut seurata huikeita kasvutarinoita.”
  Lue koko artikkeli
 • HENRIK
  Jokainen esimies hyötyy coaching-taidoista
  Jokainen esimies hyötyy coaching-taidoista
  ”Coachaava ote on mielestäni se lähestymistapa, jota esimiehet nyt tarvitsevat, jotta liiketoimintaa voidaan hoitaa tehokkaasti”, sanoo Henrik Tuulos.
  Lue koko artikkeli
 • JAANA
  Muuttuva työelämä tarvitsee ihmisyyden osaamista
  Muuttuva työelämä tarvitsee ihmisyyden osaamista
  Coachingin avulla voidaan johtaa työelämän tunnetaitoja ja tukea työssä onnistumista, sanoo CBC-ohjelmasta valmistunut Jaana Sielunahjo.
  Lue koko artikkeli
 • JARNA & TOMI
  CBC-ohjelman verkkototeutus avasi uusia mahdollisuuksia...
  CBC-ohjelman verkkototeutus avasi uusia mahdollisuuksia opiskelijoille
  ”En olisi ikinä voinut uskoa, että näin vahvasti vuorovaikutukseen perustuva koulutus voi onnistua näin erinomaisella tavalla verkon välityksellä. Uskallan väittää, että koko ryhmämme koki samoin.”
  Lue koko artikkeli
 • MONA
  Miten onnistuu opiskelu verkossa? Coachiksi...
  Miten onnistuu opiskelu verkossa? Coachiksi etäopiskellen
  ”CBC-ryhmämme aloitti ohjelman suoraan etäopiskeluna eli tutustuimme virtuaalisesti. Uskon puhuvani koko ryhmän puolesta sanoessani, että olimme todella tyytyväisiä opetuksen sujuvuuteen verkossa”, kiittää Mona Tommila.
  Lue koko artikkeli
 • KATRI
  Coachaus antaa johtajalle ja hallitusammattilaiselle...
  Coachaus antaa johtajalle ja hallitusammattilaiselle aikaa reflektointiin
  "Useimmat meistä kohtaavat urallaan isoja muutoksia ja taitekohtia, sekä henkilökohtaisia että rakenteellisia. Oma coach on kuin pallotteluseinä, jonka kanssa voi jäsentää ajatuksia ja saada tukea transformaatioon”, miettii business coach Katri Sipilä.
  Lue koko artikkeli
 • SANNA
  Tulevaisuuden työelämässä coaching kuuluu kaikille
  Tulevaisuuden työelämässä coaching kuuluu kaikille
  ”Tulevaisuudessa tietotyö tulee keskittymään yhä enemmän verkostomaisesti toimiviin tiimeihin, joissa monimutkaisia asioita ratkaistaan yhdessä. Keskeistä on aidon arvon tuottaminen asiakkaalle”, uskoo liike-elämän moniosaaja ja Service Design Manager Sanna Eulenberger.
  Lue koko artikkeli
 • JAAKKO
  Business coaching johtaa pohtimaan oman...
  Business coaching johtaa pohtimaan oman työn merkityksellisyyttä
  Mitä on merkityksellisyys työelämässä ja miten voimme lisätä sitä omassa työssä? Nämä kysymykset ovat olleet organisaatiopsykologi ja diplomi-insinööri Jaakko Sahimaan mielenkiinnon kohteena jo vuosien ajan. Hän on työssään konsultoinut organisaatioita aiheesta ja opastanut ihmisiä kokemaan enemmän mielekkyyttä työssään.
  Lue koko artikkeli
 • TEEMU
  Tulevaisuuden HR:ssä korostuu kuuntelun ja...
  Tulevaisuuden HR:ssä korostuu kuuntelun ja kohtaamisen taito
  GE:n Renewable Energy -liiketoimintojen HR:ssä työskentelevä Teemu Turkia osallistui keväällä 2019 BCI Business Coaching Instituten Certified Business Coach® -koulutusohjelmaan. Hänelle koulutus oli syvällinen ja henkilökohtainen muutosmatka, joka samalla vahvisti hänen vuorovaikutus- ja ammattitaitoaan HR-asiantuntijana.
  Lue koko artikkeli
 • PEKKA & MARIA
  Coaching skills are a necessity...
  Coaching skills are a necessity in today’s organizations
  Pekka Tölli and Maria Krajewska-Olkkonen attended the Certified Business Coach program in English. Both were drawn to coaching when looking for practical methods for helping and motivating people. “The program far exceeded my expectations.”
  Lue koko artikkeli
 • Business coaching antaa keinoja itsensä johtamiseen
  EMILIA
  Business coaching antaa keinoja itsensä...
  Business coaching antaa keinoja itsensä johtamiseen
  Kuinka itsensä johtaminen voisi auttaa selkeyttämään omaa työtä? Itsensä johtamisen lähtökohta on Emilia Järvisen mukaan pysähtyminen ja mahdollisuus reflektointiin. Business coaching auttaa hahmottamaan niitä malleja, jotka vaikuttavat omaan jaksamiseen.
  Lue koko artikkeli
 • CEC 2019
  CEC-ohjelma haastaa osallistujia rohkeuteen ja...
  CEC-ohjelma haastaa osallistujia rohkeuteen ja aitouteen
  Ylimmät johtajat tarvitsevat ammattimaista coachausta, mutta millaista se on? Vastauksia tähän tutkitaan Certified Executive Coach -ohjelmassa, jossa keskitytään kehittämään johdon kanssa työskentelevien valmentajien onnistumisen kannalta kriittisiä komponentteja.
  Lue koko artikkeli
 • EKAMI
  Ekamissa luotetaan valmentavaan lähestymistapaan
  Kannustava johtaminen tuo tuloksia
  Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekamissa kaikki johtajat ja esimiehet osallistuivat coaching-taitoja painottavaan kehittymishankkeeseen. Valmentava ote on tuonut oppilaitoksen toimintakulttuuriin yhtenäisyyttä, innostusta ja kannustavaa ilmapiiriä.
  Lue koko artikkeli
 • SANNI
  Tarvitsemme malleja ajattelun kehittämiseen
  Coachaus voi kääntää ajattelun suunnan
  Sanni Pöntinen sai matkallaan yllättäen kokea coachingin vaikuttavuuden. Hän halusi tietää aiheesta lisää ja opiskeli itsekin business coachiksi. Pöntisen mukaan coaching tarjoaa erinomaisia työkaluja ajattelun kehittämiseen.
  Lue koko artikkeli
 • Johanna
  Kohti vaikuttavampaa coachausta
  Virtuaalisuus mahdollistaa monipuolisen coachaamisen
  Coach Johanna Tuutin mukaan virtuaalisuus tuo valmentamiseen paljon uusia mahdollisuuksia. Välimatkat ja täydet kalenterit eivät enää muodostu esteiksi. Certified Business Coach Master® -ohjelma auttoi Tuuttia syventämään läsnäolon laatua myös virtuaalisessa coaching-keskustelussa.
  Lue koko artikkeli
 • Frédéric & Petteri
  Learning to listen
  The exquisite power of asking good questions
  Petteri Kauppinen and Fréderic Merelle developed an interest in coaching years before they ended up in the same Certified Business Coach program by BCI. Both men also share a passion to sports coaching. Business coaching skills brought new depth to teaching sports, but also opened up the huge potential of listening.
  Lue koko artikkeli
 • Espoon kaupunki
  Coachaava ote sopii moniin tilanteisiin
  Terhi, Marika, Sisko ja Hanna työskentelevät in-house coacheina
  Haastavatkin tilanteet lähtevät aukeamaan, kun neuvomisen sijaan ihminen kohdataan coachaavalla asenteella. Espoon kaupungin henkilöstöyksikössä uskotaan siihen, että hyvillä kysymyksillä, vastuuttamisella ja selkeillä tavoitteilla syntyy parempaa tulosta.
  Lue koko artikkeli
 • Fonecta02
  Coaching on erinomainen työkalu johtamiseen
  Sanna, Johanna ja Tuula ovat coachaavia esimiehiä
  Fonectan 02-yksikön valmentavat esimiehet malttavat kysyä ja kuunnella Valmentava esimies ei yritä tietää kaikesta kaikkea. Hän on tuki ja mahdollistaja sille, että työntekijä oppii itse oivaltamaan ratkaisut tilanteisiin. BCI:n valmennusohjelman myötä 02-yksikössä havaittiin, että myös ihmisten vahvuudet kirkastuvat coachaamalla.
  Lue koko artikkeli
 • Elenia
  Ihmiset vievät yritystä eteenpäin
  Valmentava johtamistapa luo innostusta Eleniassa
  Eleniassa päätettiin toteuttaa merkittävä organisaatiokulttuurin ja johtamistyylin laatuhyppy. Lähes viisikymmentä esimiestä, asiantuntijaa ja johtoryhmän jäsentä osallistuivat BCI:n valmentavan esimiestyön ohjelmaan, toiset perustasolla ja toiset syvemmin. Koko organisaatiossa vallitsee nyt utelias uuden oppimisen ilmapiiri.
  Lue koko artikkeli

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X