Asiakkaidemme kommentteja

Olemme erityisen kiitollisia asiakkailtamme saamasta palautteesta!
 

 

Olemme vuodesta 2007 lähtien kouluttaneet jo lähes 1000 sertifioitua ammatticoachia ja coachingtaitoja tuhansille ammattiryhmille, kuten esimiehille, lääkäreille, opettajille, HR-tiimeille jne. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt ja kaikenkokoiset yritykset ympäri Suomea. Toiminnassamme meille on tärkeintä olla yksilön kasvun ja muutoksen tuntija sekä tuloksellisen ja tavoitteellisen oppimisen asiantuntija olemalla Business Coachingin syväosaaja ja alan utelias edelläkävijä. 
 

bci-8796-webSisäiset coachit työntekijöiden ja esimiesten kehittymisen tukena Espoossa

Espoon kaupunki järjesti keväällä 2016 kokeilun, jonka myötä henkilöstöstä koulutettiin yhteensä 18 sertifioitua business coachia, eli ammatillisesti pätevöitynyttä valmentajaa. Erilaisissa HR-tehtävissä työskentelevien organisaation sisäisiin tarpeisiin koulutettujen valmentajien tehtävänä on tukea ja auttaa kaupungin esimiehiä ja työntekijöitä kehittymään omassa työssään yli organisaatiorajojen. Coachaamisesta on muodostumassa vakituinen osa Espoon kaupungin sisäistä esimiespalvelua, ja kokemukset coachingista ovat olleet myönteisiä. BCI oli mukana tässä kokeilussa kouluttavana tahona ja yhteistyökumppanina.
Lue koko juttu tästä! 
 

Ei voi muuta sanoa kuin että kerrankin kurssi, josta oli sata prosenttia hyötyä!  eeva_isompikuva

Kurssin aikana löysin vahvistusta ja ideoita omaan ryhmäcoachaajan identiteettiini. Ja kaiken lukemani ja oppimani myötä voin rohkaistua yhdistämään kouluttamista, fasilitointia ja ryhmäcoachausta juuri sellaiseksi paketiksi mikä minulle sopii.
Tutustu mitä ajatuksia Group & Team Coaching Diploma -koulutus herätti Essissä. 

 

 

 

”CBC-koulutus oli aikuiselämän riemastuttavin oppimisprosessi, joka kulkee koko elämän matkassa.”???????????????????????????????
 

Näin Sari Naaralainen kiteyttää kokemuksensa Certified Business Coach® -koulutuksesta, johon hän osallistui keväällä 2014. ”Tulin koulutukseen ehkä hieman epävarmana, mutta nöyränä. Pohdin paljon ennakkoon, miten oikein kykenisin oppimaan toisenlaisen roolin, pois neuvojasta ja vastausautomaatista”, Sari kertoo hymyillen.
Lue lisää Sarin kokemuksista.

 

 

Maritan coachina kehittymisen vuosinetti_marita 205

Marita Hänninen luonnehtii vuoden 2013 olleen hänen itsensä kehittämisen täyteinen.  Marita osallistui keväällä ensin BCIn Certified Business Coach® -koulutukseen ja jatkoi siitä suoraan syksyllä Certified Business Coach Master® -ohjelmaan. Paljon johtamiskokemusta omaava Marita, joka työskentelee tällä hetkellä Pertec Consulting Oy:ssä konsulttina ja partnerina, kertoo coachaavan tavan olleen aina hänelle luontainen tapa johtaa ihmisiä. – Ihmisten vahvuuksiin keskittyminen sekä innostava ja kannustava tapa suhtautua heihin ovat olleet aina osa minua, Marita kertoo. Miten Marita koki Certified Business Coach Master® -koulutuksen? Lue lisää tästä. 

 

Metropolia ammattikorkeakoulun opettajat lähtivät innolla mukaan Coachaava opettaja -koulutukseen 

Metropolia ammattikorkeakoulu tähtää kaikessa toiminnassaan korkeaan laatuun, joten muutoksen myllerryksessä oli hyvin luontaista lähteä mukaan BCIn tarjoamaan Coachaava opettaja -koulutukseen. Opetushenkilökunnan coaching-taitojen kehittäminen ja taitojen sisällyttäminen päivittäiseen opetukseen tarjoaa Metropolialle merkittäviä hyötyjä. – Coaching-koulutus lisää opettajien kykyä tukea oppilaiden omia ongelmanratkaisutaitoja ja tukee tutkivaa oppimistapaa,  Metropolian Heikki Parviainen kertoo. Opettajien kokemuksiin voit tutustua tarkemmin tästä. 

 

 

X