BCI Aamutilaisuus: Business coaching avaa osaamisen potentiaaleja, 7.6.2019 Jyväskylä

Milloin: 7.6.2019 klo 08.00-10.30

Missä: Hotelli Verso, Kauppakatu 35, 40100 Jyväskylä

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Palaako sinun liekkisi osaamisen kehittämiselle työelämässä?
Business coaching tuo uudenlaista ammatillista osaamista ja tukea työuralle.

Kutsuuko sinua vahvuuksiin keskittyvä työelämän kehittäminen? Haluatko ohjata ihmisiä ja tiimejä löytämään ratkaisuja ja saavuttamaan tavoitteensa? Pohditko, miten voisit johtaa vaikuttavammin? Kaipaatko tutkittuja ja toimivia työkaluja vuorovaikutukseen ja ihmisten kohtaamiseen?

Business coaching on saavuttanut vakiintuneen aseman ihmisten, työyhteisöjen ja johtamisen kehittämisen muotona. Käytännönläheisenä ja vaikuttavana ihmisten ohjaamisen menetelmänä se tukee mm. itseohjautuvuutta ja vastuunottokykyä. Coaching-taitoja oppimalla voidaan tuoda paremmin esiin ihmisten potentiaalia ja rakentaa vahvaa organisaatiokulttuuria. Coaching kehittää vuorovaikutustaitoja ja sen ajatusmaailmaa voi hyödyntää missä tahansa työtehtävässä tai roolissa.

Millaista hyötyä sinä saisit coaching-taidoista? Mihin tilanteisiin organisaatiossasi voitaisiin tuoda enemmän coaching-taitoja?

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan Business Coaching Instituten aamutilaisuuteen 7.6.2019 klo 8.00-10.30 Jyväskylän Hotelli Versoon!

Tarjolla on runsaasti käytännön oppia coaching-taidoista ja coachingin asenteesta: uusia näkökulmia vuorovaikutukseen ja johtamiseen, kasvuun ihmisenä ja kehittymiseen ammattilaisena!

 

Aamun ohjelma:
08.00 – Aamukahvit ja verkostoitumista
08:30-10.30:

  • Työelämän suuri murros – mitä coaching-osaaminen tarjoaa siihen?
  • Coaching ammattina tai vuorovaikutuksen välineenä – mitä hyötyä coaching-opinnoista on?
  • Certified Business Coach -koulutuksen esittely: laatu ja eettisyys, mistä coachingammattilaisuus syntyy?

 

Puhujana:

 

Juha Kangas, asiakkuusjohtaja BCI Oy, KTM, Certified Business Coach

 

Aamutilaisuus on maksuton ja avoinna kaikille kiinnostuneille!

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ


 

Business Coaching Institute on Suomen suurin coaching-kouluttaja ja aktiivinen alan kehittämisyhteisö. Meidät tunnetaan vahvasta asiantuntijuudesta sekä käytännönläheisistä koulutuksista, joissa tapahtuu todellisia muutoksia. Olemme kehittäneet coaching-alaa Suomessa jo vuodesta 2006 lähtien. Unelma ihmisten ja organisaatioiden kukoistamisesta coaching-taitojen avulla elää meillä BCI:ssa vahvana. Toimimme hyvän johtajuuden ja ihmistä kunnioittavan vuorovaikutuksen sanansaattajina. Uskomme, että coaching-taidoilla, uudenlaisilla johtamistavoilla ja vuorovaikutukseen panostamalla saadaan aikaan tulosta ja myönteistä kasvua.

Certified Business Coach-koulutus järjestetään Helsingin ja Tampereen ohella nyt myös Jyväskylässä ja Oulussa! Certified Business Coach® -ohjelma on jo yli kymmenen vuotta ollut alan suosituin koulutus Suomessa. Se on korkeatasoinen, käytännönläheinen ja aidosti ajattelumalleja uudistava kokonaisuus, joka täyttää kansainvälisen akkreditoinnin vaatimukset ainoana business coach -ohjelmana Suomessa. Business coach on ammattilainen, joka osaa ohjata ihmisiä ratkaisujen äärelle, tukee vahvuuksien käyttöönotossa ja auttaa saavuttamaan tavoitteita. Nämä ovat muuttuvassa työelämässä erittäin arvokkaita ja kysyttyjä taitoja. Koulutusohjelmassa opiskelee tyypillisesti johtajia, esimiehiä, HR-tehtävissä työskenteleviä, tai ammatticoacheiksi aikovia. Katso koulutusten ajankohdat ja ilmoittaudu mukaan!

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X