BCI Aamutilaisuus: Huippusuoritus on hyvinvoinnin seuraus 30.11.2018

Milloin: 30.11.2018 klo 8-10
Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Millä tavalla sinä rakennat oman elämäsi suunnitelmaa?

Teetkö elämässäsi oikeasti niitä asioita mitä ajatuksissasi tavoittelet? Tiedätkö kuka olet? Kuka elämääsi kontrolloi? Mitkä ovat arvosi? Miten johdat omaa energiaasi?

Hyvät kirjat puhuttelevat ja antavat mahdollisuuden oppia ja oivaltaa uutta. Järjestämme Aki Hintsan – Voittamisen Anatomia – kirjan innoittamana tilaisuuden, jossa tarkastelemme identiteettimme rakentumista sekä oman energiamme johtamista.

30.11 järjestettävä aamutilaisuus tuo lähelle kiinnostavan aiheen kevyesti keskustellen. Tilaisuuden fokus on itsensä johtamisessa ja vastuukysymyksissä. Mihin suuntaa haluat elämässäsi mennä? Entä, onko työ koko elämä vai onko työ osa elämää?

Lääkäri Aki Hintsan kokonaisvaltaista filosofiaa ihmisen hyvinvoinnin ja optimaalisen suorituskyvyn vaatimuksista on testattu liiketoiminnan ja urheilun haastavissa ympäristöissä. Pääset kuulemaan mistä tämä tieteellinen menetelmä koostuu ja miten oma identiteettisi ja hyvinvointisi vaikuttavat suorituskykyysi.

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu kaikille elämänhallinnan kysymyksistä kiinnostuneille.

Tervetuloa mukaan!

 

Ajankohta: 30.11.2018 klo 8.00-10.00
Paikka: BCI Business Coaching Institute, Mäkelänkatu 54 A, 00510 Helsinki

Puhujat:

Mika Salminen, Performance Coach, Hintsa

Juha Kangas, Asiakkuusjohtaja, BCI


Tämä tilaisuus aloittaa erilaisten #eteenpäin -kohtaamisten matkan.

Luomme lisää mahdollisuuksia oppia business coaching taitoja. Tavoitteenamme on tuoda coachingia lähemmäksi sinua. Haluamme synnyttää oivalluksia työelämään hyödynnettäväksesi entistä tuloksekkaampaan ammattilaisuuteesi.

#eteenpäin on itsensä johtamisen mahdollisuuksien kohtaamispaikka. Tervetuloa #eteenpäin -ystävien joukkoon!

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X