BCI Aamutilaisuus: Hyveet työssä ja elämässä 15.3.2019

Milloin: 15.3.2019 klo 8.00-10.00
Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Mitä hyveet tarkoittavat? Mitkä ovat niiden ominaispiirteet? Miksi tarvitsisimme hyveitä?

Tiedätkö muuten, mitkä ovat vahvimmat hyveesi? Tai miten hyveet eroavat arvoista?

Ehkä me nykyihmisetkin voisimme pysähtyä hetkeksi tämän teeman äärelle, kun jo Aristoteles aikoinaan määritteli hyveet sellaisiksi käyttäytymisen muodoiksi, jotka parhaiten edesauttavat onnellisuutta elämässä.

 

15.3.2019 järjestettävä aamutilaisuus tuo jälleen lähelle kiinnostavan aiheen kevyesti keskustellen.

Tilaisuuden fokus on hyve-käsitteiden avaamisessa ja niiden merkityksen soveltamisessa nykypäivän työelämään. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää coachaavaa asennetta ymmärryksellä ja osaamisella hyveistä.

Sinulla on myös tilaisuudessa mahdollisuus halutessasi osallistua keskusteluun.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

 

Ajankohta: 15.3.2019 klo 8.00-10.00
Paikka: BCI Business Coaching Institute, Mäkelänkatu 54 A, 00510 Helsinki

 

Puhujat:

Antti Kylliäinen, Hyve-etiikan asiantuntija, Lykeion Oy

 

Juha Kangas, Asiakkuusjohtaja, BCI

 

Antti Kylliäinen edistää hyveiden leviämistä suomalaisessa yhteiskunnassa ja kuuluu Aristoteelisen hyve-etiikan johtaviin asiantuntijoihin Suomessa. Hän on tuonut hyveet työyhteisöjen kehittämisen ja työkulttuurin rakentamisen välineiksi eurooppalaisittainkin ainutlaatuisella tavalla ja kehittänyt lisäksi työkaluja mm. päiväkotien ja koulujen hyvekasvatukseen.

Voit halutessasi valmistautua tilaisuuteen tutustumalla Kylliäisen työn etiikkaan liittyvään kirjaan Paksunahkaisuudesta suurisieluisuuteen – Hyveet työssä ja elämässä. Se on parhaiten saatavilla tällä hetkellä E-kirjana.

Juha Kangas on BCI:n asiakkuusjohtaja ja toimii tilaisuuden isäntänä. Hän rakentaa yrityksille räätälöityjä coaching-taitovalmennuksia ja auttaa kasvuhakuisia yksilöitä löytämään BCI:n koulutustarjonnasta sopivaa alustaa oppimiselle ja ammatillisellle kehittymiselle.

Juhan ja Antin voit tavata myös Coaching to Success -konferenssissa toukokuussa Finlandia-talossa. Lue lisää tapahtumasta osoitteessa successforum.fi ja tutustu konferenssin mielenkiintoiseen ohjelmaan! 


Tämä aamutilaisuus jatkaa upeita Eteenpäin -aamujen kohtaamisiamme.

Tavoitteenamme on tuoda business coachingia lähemmäksi sinua, ja luoda yhä useammalle lisää erilaisia mahdollisuuksia oppia kanssamme näitä taitoja. Haluamme erityisesti synnyttää sinulle oivalluksia entistä tuloksekkaampaan ammattilaisuuteesi.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X