BCI Aamutilaisuus: Viisas johtajuus 25.1.2019

Milloin: 25.1.2019 klo 8.00-10.00
Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Mitä viisaus tarkoittaa? Mitkä ovat se ominaispiirteet? Miksi tarvitsisimme viisautta?

Pohdimme mistä viisaassa johtajuudessa on kyse, ja kerromme miten voisit sitä soveltaa, sekä puramme johtajuuden myyttejä liittyen mm. ikään, kokemukseen ja onnellisuuteen.

25.1.2019 järjestettävä aamutilaisuus tuo lähelle kiinnostavan aiheen kevyesti keskustellen.

Maailman muutoksessa tarvitsemme monitahoisempaa ja laadukkaampaa ajattelua. Tiedämme, että kaavamaiset ratkaisut ja mustavalkoinen ajattelu eivät enää riitä. Nykyisessä työelämässä vaaditaan aiempaa suurempaa kykyä katsoa asioita pintaa syvemmältä ja tehdä kokonaisuuden kannalta tasapainoisempia päätöksiä.

Dan Sobackin luoma viisas johtajuus on uudenlainen lähestymistapa vuorovaikutukseen ja coachaavaan ajatteluun.

Tilaisuuden fokus on viisaan johtajuuden käsitteen avaamisessa ja sen merkityksen soveltamisessa nykypäivän toimintaympäristöön. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kuulemaan mistä tää menetelmä koostuu ja tilaisuus sopii kaikille johtajuuden kysymyksistä kiinnostuneille. Sinulla on tilaisuudessa mahdollisuus halutessasi osallistua keskusteluun.

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa mukaan!

 

Ajankohta: 25.1.2019 klo 8.00-10.00
Paikka: BCI Business Coaching Institute, Mäkelänkatu 54 A, 00510 Helsinki

Puhujat:

Dan Soback, Valmentaja

Juha Kangas, Asiakkuusjohtaja, BCI


Tämä tilaisuus jatkaa #eteenpäin -kohtaamisia.

Luomme lisää mahdollisuuksia oppia business coaching taitoja. Tavoitteenamme on tuoda coachingia lähemmäksi sinua. Haluamme synnyttää oivalluksia työelämään hyödynnettäväksesi entistä tuloksekkaampaan ammattilaisuuteesi.

#eteenpäin on itsensä johtamisen mahdollisuuksien kohtaamispaikka. Tervetuloa #eteenpäin -ystävien joukkoon!

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X