Sijainti:

BCI Business Coaching Institute toimii Espoon Keilaniemessä UMA Workspacen yhteisöllisissä työtiloissa, jotka edustavat uuden ajan työskentelytapoja ja modernin yrityselämän tarpeita.

BCI Business Coaching Instituten toimisto sekä viihtyisät oppimis- ja koulutustilat sijaitsevat Espoon Keilaniemen tunnetuimmassa maamerkissä Accountor Towerissa. Rakennus on meren äärellä, Keilaniemen metroaseman välittömässä läheisyydessä ja alle 10 minuutin metromatkan päässä Helsingin keskustasta. BCI Business Coaching Instituten tilat ovat Accountor Towerissa sijaitsevan UMA Workspacen yhteisöllisissä työtiloissa. Merinäköalalliset koulutustilamme sijaitsevat viidennessä kerroksessa. Asiakkaidemme käytössä on yli 1000 neliötä yhteiskäyttötilaa ja kaksi kahvilaa kahdessa kerroksessa.

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X