BCI on mukana Esimies ja Henkilöstö 2017 tapahtumassa

Lämpimästi tervetuloa mukaan Esimies & Henkilöstö 2017 -tapahtumaan Helsingin Messukeskukseen 5.–6.9.2017.

Olemme mukana tapahtumassa messuosastolla ja asiantuntijapuheenvuorolla. Harkitsetko coaching-opintoja? Pohditko mitä hyötyä coaching-taidoista on HR-tehtävissä työskenteleville, esimiehille ja johtajille? Tule vierailemaan osastollemme ja kuulemaan lisää coaching-taitovalmennuksista ja -sertifioinneista sekä tapaamaan valmentajiamme. Osastoltamme saat tuoretta tietoa coachingin trendeistä alan maailmankonferenssiin osallistuneilta valmentajiltamme.

 

Vierailemalla osastollamme voit osallistua 1000 €:n arvoisen koulutuslahjakortin arvontaan. Saat lisäksi mukaasi merkittävän edun avoimiin coachkoulutuksiimme.

 

Rekisteröidy tapahtumaan maksutta tässä.

Puheenvuoro inspiraatiolavalla 5.9.2017 klo 10.30-11.00

 

Dan Soback

Dan Soback puhuu insipiraatiolavalla aiheesta valmentava johtajuus – kuinka luoda vastuunkannon, itseohjautuvuuden ja tavoitteellisen työskentelyn täyttämä toimintakulttuuri.

 

Dan on johtajuuteen erikoistunut puhuja, kirjoittaja ja coach sekä coaching-taitojen kouluttaja. Hänen taustallaan on yli 10 vuoden kokemus johtajien, ohjaustyön ammattilaisten ja työyhteisöjen kehittäjänä.

 

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröitymään pääset tästä

 

Esimies ja Henkilöstö 2017 -tapahtuma on vuoden merkittävin henkilöstöjohdon, esimiestyön ja liikkeenjohdon ammattitapahtuma, joka kokoontuu nyt jo kuudetta kertaa Messukeskuksessa. Tarjolla on kolmen lavan verran rautaisen ammattitaidon omaavien esiintyjien puheenvuoroja tuomaan inspiraatiota, vahvistusta ja erilaisia näkemyksiä HR-toimintojen haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Tapahtuman koko ohjelman näet täältä. 

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X