Sertifioinnit

Kansainvälinen ACTP-sertifiointijärjestelmä 

Coaching-osaamisen ja ammattitaidon todentamiseksi on kansainvälisesti rakennettu sertifiointijärjestelmä. Sertifiointijärjestelmän takana on maailman suurin coaching-järjestö International Coach Federation, joka on määritellyt alalle coachingin 11 ydintaitoa ja eettisen ohjeistuksen. Sertifiointijärjestelmä auttaa niin coachattavia kuin coachingia ostavaa organisaatiota arvioimaan, että he saavat laadukasta palvelua. Osallistumalla ICF:n akkreditoimaan coachkoulutukseen voidaan taata, että coach hallitsee alalle määritellyt ammatilliseen osaamiseen liittyvät ydintaidot.

 
Certified Business Coach® ja Certified Business Coach Master® -koulutusohjelmat ovat International Coaching Federationin (ICF) akkreditoimia koulutusohjelmia. Koulutuksilla on ICF:n myöntämä korkeat laatu- ja sisältöstandardit täyttävä ACTP-akkreditointi. Koulutuksen hyväksytysti läpikäymällä saat BCI Business Coaching Instituten myöntämän sertifioinnin. Koulutuksen jälkeen voit halutessasi hakea kansainvälistä ACC sertifiointia ICF:ltä muiden kelpoisuusehtojen täyttyessä. CBC Master koulutuksen jälkeen voit hakea myös PCC-tason sertifiointia ICF:ltä, sillä se kattaa kaikki PCC-tasolle vaadittavat elementit, myös mentorcoachingin ja PCC-näyttökokeen. 

ACTP_WEB          

 

Linkkejä International Coach Federationin www-sivuille

ICF sertifionnit Mikä on ACTP-akkreditointi? | Coachingin hyödyt Menestystarinoita ICF Finland

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X