BCI Webinaari: Johtaminen kompleksisuudessa 9.5.2019

BCI Webinaari: Johtaminen kompleksisuudessa

9.5.2019 klo 10.00-11.00

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Maailma ei ole koskaan ollut yhtä kompleksinen kuin nyt. Tämä haastaa johtajat löytämään aiempaa monitahoisempia tapoja reagoida vaihtuviin tilanteisiin.

 

Kompleksisessa toimintaympäristössä tuttujen kaavojen pakonomainen toistaminen ei enää riitä – vaaditaan kykyä hahmottaa eri tilanteita ja toimia niiden mukaan. Tarvitaan uudenlaista johtamista, joka perustuu eri kontekstien ymmärtämiseen ja viisaudella toimimiseen.

 

Mitä tämä kompleksisuus tarkoittaa? Onko tämä taas yksi termi kaiken keskellä, vai onko sille joku syvempi merkitys?

 

Työelämämme on jo muuttunut ja vanhan maailman keinoin on haastavaa ratkaista uuden muuttuvan maailmamme haasteita. Työtehtävämme monipuolistuvat, toimialat muuttuvat ja eri sukupolvet törmäävät samassa työelämässämme.

 

Kompleksisuuden kautta syntyy vaadetta hyvälle johtamiselle. Vanhat johtamisen käytännöt eivät enää toimi tällaisessa ympäristössä. Tarvitsemme myös uusia johtamisen ajattelutapoja ja työvälineitä.

 

Minkä siis ihan konkreettisesti pitäisi muuttua yritysten organisoitumisessa? Mitkä ovat uudet odotukset johtajilta ja työntekijöiltä? Tulevaisuutta ei voi ennustaa täydellisesti. Sitä voidaan paremminkin ennakoida ja aistia. Voimme luoda kokeilukulttuurin maailmaa tutkiaksemme ympäristöämme.

 

Tarve johtamisen muuttumiseen haastaa vanhoja rakenteita sekä ajatteluamme. Miten osaamme sopeutua kiihtyvään muutokseen?

 

Tässä webinaarissa kuulet ja opit:

– Mitä tarkoittaa kompleksisuus?

– Mitä on hyvä johtaminen kompleksisuudessa?

– Minkä pitäisi muuttua arjen johtamisessa?

 

Webinaarin puhujana on Dan Soback.

 

Danin erityisosaamisaluetta on viisas johtajuus uuden ajan toimintaympäristössä. Hän auttaa johtajia ja työyhteisöjä ymmärtämään mihin suuntaan toimintaympäristömme on muuttumassa ja millaisia taitoja tämä uusi maailma edellyttää jatkossa johtajuudelta ja organisaatiokulttuurilta.

 

Webinaari on maksuton ja suunnattu kaikille coachingin, johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen kanssa työtä tekeville. Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen käyttöönsä webinaarin jälkeen.

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

#kehitycoachina #businesscoaching #bcibusinesscoachinginstitute #coachingtosuccess2019

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X