BCI Webinaari: Kokemuksia Certified Executive Coach -ohjelmasta 6.6.2019

BCI Webinaari: Kokemuksia Certified Executive Coach -ohjelmasta

6.6.2019 klo 15.00-16.00

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Teetkö paljon työtä ylimmän johdon kanssa? Valmennatko johtajia haastavien muutostilanteiden keskellä? Kuuluuko työrooliisi sparrata johtajia heidän erityiskysymyksissään?

Suomessa toteutettiin ensimmäinen Certified Executive Coach -valmennusohjelma vuosina 2018-2019. Tule kuuntelemaan millaisia kokemuksia valmentajilla ja koulutuksen järjestäjällä oli tästä ohjelmasta.

Aihetta käsitellään keskustellen 6.6.2019 klo 15.00-16.00 järjestettävässä webinaarissa. Webinaarissa keskustelijoina ovat BCI:n Kaj Hellbom ja ohjelmassa valmentavat Jarmo Manner ja Ilona Rauhala.

 

Kaj Hellbom Jarmo Manner Ilona Rauhala

 

Työelämämme on jo muuttunut ja vanhan maailman keinoin on haastavaa ratkaista uuden muuttuvan maailmamme haasteita. Työtehtävämme monipuolistuvat, toimialat muuttuvat ja eri sukupolvet törmäävät samassa työelämässämme.

Webinaarista tehdään myös tallenne, joten kannattaa ilmoittautua mukaan. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Tervetuloa!

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X