BCI Webinaari: mikä ihmeen urapääoma?

12.10.2018 klo 14–15

 

Webinaarissa FT, PCC Raija Salomaa avaa käsitteen urapääoma ja kertoo mitä siitä on tutkittu ja miten coaching kehittää urapääomaa. Urapääoman viitekehys on tiedepohjainen työkalu, joka soveltuu jokaisen ammatticoachin työkalupakkiin. Webinaari perustuu Raijan artikkeliväitöskirjaan. Hän väitteli Vaasan yliopiston kauppatieteellisessä tiedekunnassa johtamisen alalta toukokuussa 2017 aiheesta ‘Coaching of international managers: organizational and individual perspectives’.

 

Webinaari on maksuton ja suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille, kuten esimiehille, ulkomaan komennuksista vastaaville HR-ammattilaisille ja ammatticoacheille. Kaikki webinaariin rekisteröityneet saavat käyttöönsä tallenteen webinaarista. Lämpimästi tervetuloa mukaan!  

 

Ilmoittaudu tästä mukaan. 

 

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X