BCI Webinaari: Next Generation NLP & Generative Coaching

 20.6.2016 klo 14.00-15.00 

NLP-teemaan liittyvää webinaaria on meiltä pyydetty useaan otteeseen, johon liittyen nyt kesäkuun webinaarissa esillä yksi NLP:n uusimpia suuntauksia: Next Generation NLP ja Generative Coaching. 

Next Generation NLP on nimensä mukaisesti NLP:n uuden sukupolven ajattelua, tekniikoita, malleja, oivalluksia ja toimintaa. 

 

Generative Coachingissa on kyse luovuudesta, joka tarkoittaa loputonta määrää mahdollisuuksia.

– “Generative” on jotain sellaista mitä ei ole aikaisemmin ollut olemassa.

– Generative on uuden huomaamista ja luomista. Vanhan rikastamista, vahvistamista tai uudelleen järjestämistä  niin, että syntyy kokonaan jotain uutta

– Huomio on täysin uuden kehittämisessä ja uusien prosessien löytämisessä joiden kautta löytyy mahdollisuuksia joita aikaisemmin ei ole ollut olemassa. 

 

reetta_k1-199x300Vieraanamme ja puhujana webinaarissamme tällä kertaa on Reetta Vanhanen.  Reetta on Senior NLP-kouluttaja ja henkilöstövalmentaja, toimitusjohtaja, NLP Master Trainer, NLP Master Coach ja työskentelee omistamassaan True Hearts NLP Finland -yrityksessään.

 
Tule tutustumaan Next Generation NLP:n ja Generative Coachingiin. Mukaasi webinaarista saat tiiviin mutta reilun infopaketin lisäksi muutaman hyvän NLP:n perusmenetelmän, jota voit hyödyntää omassa coachingtyössäsi. 
 

Webinaarista tehdään myös tallenne, joka lähetetään kaikille mukaan ilmoittautuneille webinaarin jälkeen. 
 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 
Ilmoittaudu mukaan tästä

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X