BCI webinaari: Onnistu verkossa – Laatua kokouksiin ja työpajoihin

Anniina Hukarin maksuton webinaari

22.4.2020 klo 14.00-14.45

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Mitä jos tekisimme tässä hetkessä päätöksen rakentaa kokouksista ja työpajoistamme entistä laadukkaampia ja tuloksellisempia?

Onnistuneet verkkokokoukset ja-työpajat vaativat onnistuakseen hyvää suunnittelua ja täsmällistä ohjeistusta. Tässä tiiviissä valmennuksessa käymme läpi onnistumisen varmistamisen kannalta tärkeimmät tekijät, keskustelemme verkkofasilitaattorin roolista sekä tutustumme yhdessä erilaisiin työkaluihin, joita voi ja kannattaa käyttää toiminnan selkeyttämiseksi ja tehostamiseksi. Yhteinen aika on tärkeää aikaa – miten varmistamme aidon läsnäolon ja rakennamme laadukasta yhdessä etätyöskentelyn kulttuuria.

Webinaarin teemoja:

– Kokouksen tai työpajan vetäjän rooli

– Verkkofasilitointi

– Läsnäolo ja luottamuksen rakentamien verkossa

– Pelisääntöjen sopiminen

– Toiminnan ja ohjeistuksen selkeys

– Laadukas ja tuloksellinen yhdessä työskentely

– Yhteisen ymmärryksen varmistaminen

– Työkaluja verkkotyöskentelyn tueksi

REKISTERÖIDY TÄSTÄ

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X