BCI Webinaari: Persoonakohtaisen potentiaalin hyödyntäminen

Osana osaamisen johtamista ja kehittämistä

 

Ajankohta 24.8.2016 klo 14.00-15.00 | IIlmoittaudu mukaan tästä

Tämä webinaari tutustuttaa sinut persoonakohtaisen potentiaalin hyödyntämiseen. Tavoitteena on, että osallistujat löytävät käytännönläheisiä keinoja, joiden avulla he voivat hyödyntää omaa tai muiden potentiaalia entistä tuloksekkaammin.
 

Webinaarissa käsitellään mm. seuraavia teemoja:
 

– Millä keinoin voit hr(d/m)-ammattilaisena ohjata organisaatiotasi hyödyntämään yksittäisten tekijöiden persoonakohtaista potentiaalia

– Pystyvyysusko & psykologinen joustavuus itsensä johtamisen vahvistajana

– Coachaavan otteen hyödyntäminen osaamisen & potentiaalin vapauttajana
 
pia

Webinaarin puhujana on työpsykologi, coach & coachingtaitojen valmentaja Piia Tulisalo

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Webinaarista tehdään tallenne, joka lähetetään kaikille mukaan rekisteröityneille. Rekisteröidy mukaan tästä! 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X