BCI Webinaari: Työelämän muutos haastaa johtamisen 17.4.2019

BCI Webinaari: Työelämän muutos haastaa johtamisen

17.4.2019 klo 10.00-11.00

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Työelämämme muuttuu jatkuvasti, ja on ymmärrettävää, että se herättää meissä myös huolen tunteita. Työn radikaali muutos edellyttää uudenlaisia tapoja ajatella, sillä työtämme ympäröi jo nyt paljon uusia käsitteitä ja käytäntöjä.

 

Monet työtehtävämme ovat valtavasti monipuolistuneet, ja edellyttävät meiltä uudenlaista osaamista. Samalla kun eri toimialat muuttuvat, niin myös ihmiset ovat kyvykkäämpiä yhä monipuolisempiin työtehtäviin. Tämä muovaa juuri tällä hetkellä erilaisia ammattirakenteitamme uudenlaisiksi ja haastaa johtamisen ajatteluamme.

 

Myös uusien sukupolvien tulo työelämään vahvistaa työn tekemisen kulttuurissa tapahtuvia muutoksia. Enää ei riitä neuvojen antaminen, kun ihmisillä on halua lisätä omaa päätäntävaltaa. Työn arvostus muodostuu yhä enemmän mahdollisuudesta saada tehdä merkityksellistä työtä.

 

Työelämämme muutos haastaa vanhoja rakenteita sekä ajatteluamme. Miten sopeutua kiihtyvään muutokseen?

 

Tässä webinaarissa kuulet ja opit muun muassa:

– Keskeisten muutostekijöiden vaikutukset

– Mitkä tekijät pysyvät ennallaan?

– Miten johtamisen tulisi muuttua?

– Miten yritysten tulisi organisoitua?

– Tulevaisuuden työelämätaidot

 

Webinaarin puhujana on Dan Soback.

 

Danin erityisosaamisaluetta on viisas johtajuus uuden ajan toimintaympäristössä. Hän auttaa johtajia ja työyhteisöjä ymmärtämään mihin suuntaan toimintaympäristömme on muuttumassa ja millaisia taitoja tämä uusi maailma edellyttää jatkossa johtajuudelta ja organisaatiokulttuurilta.

 

Webinaari on maksuton ja suunnattu kaikille coachingin, johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen kanssa työtä tekeville. Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen käyttöönsä webinaarin jälkeen.

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

#kehitycoachina #businesscoaching #bcibusinesscoachinginstitute #coachingtosuccess2019

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X