BLOGI  

 • Tatiana Bachkirova
  Ammattimaiseen coachingin harjoittamiseen kuuluu kehittyminen...
  Kehityssuuntautunut coaching tähtää coachattavan kehittymisen tukemiseen hänen omilla ehdoillaan.
  Oxford Brookes yliopiston coaching-psykologian professori Tatiana Bachkirova on työssään keskittynyt erityisesti tutkimaan ja opettamaan coaching supervisionia sekä kehityssuuntautunutta coachingia. Hän on myös rakentanut näiden teemojen teoreettista viitekehystä useissa kirjoissaan. Mitä Bachkirova tarkoittaa kehityssuuntautuneella coachingilla (developmental coaching)?
  Lue lisää
 • Ilona Rauhala
  Coachina kehittyminen vaatii pitkäjänteistä työtä
  Coach tarvitsee jatkuvaa koulutusta
  Psykologi ja coach Ilona Rauhala sai kolmantena suomalaisena vaativan MCC-tason sertifioinnin International Coaching Federationin (ICF) järjestelmässä. Rauhalan mukaan kehittyminen ei kuitenkaan lopu missään vaiheessa.
  Lue lisää
 • Jonathan Passmore
  Number of Benefits
  Coaching provides a number of benefits for leaders
  Professor Jonathan Passmore visited the Coaching to Success 2018 -conference in Helsinki and conducted a workshop called Emotions at Work at the pre-conference. We had a chance to ask Jonathan a few questions and he gave us interesting insights about the benefits of coaching leaders and the importance of accredited coach training.
  Lue lisää
 • Sini Rantama
  Coachaava esimies luo kannustavaa ilmapiiriä
  Vastuu tuo innostusta
  Coachaava esimies toimii muutoksen mahdollistajana organisaatiossa, kertoo valmentaja ja kouluttaja Sini Rantama. Valmentavalla johtamistyylillä pyritään arvostavaan ja kuuntelevaan vuorovaikutukseen, joka saa aikaan hyvän kierteen työyhteisössä.
  Lue lisää
 • Kaj Hellbom
  Organisaation kannattaa tavoitella erinomaisuutta
  Pyrkiikö organisaatio pysyttelemään turvallisessa normaalitilassa?
  Pyrkiikö organisaatio pysyttelemään turvallisessa normaalitilassa? Vai onko se valmis hyppäämään seuraavalle tasolle? Organisaatio-coaching viitoittaa tietä kohti kulttuurinmuutosta, jossa uskalletaan hyödyntää omia menestystekijöitä.
  Lue lisää
 • Ilona Rauhala
  Ylimmän johdon coachaaminen vaatii rohkeutta...
  Aitoa osaamista ylimmän johdon coachaamiseen
  Ilona Rauhala ja Jarmo Manner peräänkuuluttavat aitoa osaamista ylimmän johdon coachaamiseen. He käynnistävät jälleen keväällä 2020 koulutusohjelman, jossa kehitetään näkemystä ja taitoa työskennellä vaikuttavasti ylimpien johtajien kanssa.
  Lue lisää
 • Raija Salomaa
  Pitkä kokemus ja jatkuva kouluttautuminen...
  Sertifioinnit pitävät tasoa yllä
  Raija Salomaalle on ensimmäisenä suomalaisena myönnetty EU-coach -akkreditointi. Hänellä on nyt oikeus työskennellä kaikkien EU:n virastojen ja tiimien kanssa. Raija Salomaa on yksi Suomen kokeneimmista ja pisimmälle kouluttautuneista business coacheista. Varmuutta Salomaalle antaa vahva bisnestausta; hän toimi pitkään esimies- ja johtotehtävissä kansainvälisessä matkailuteollisuudessa. Coaching tuli kuvioihin sattumalta, kun Salomaalle vinkattiin, että hän sopisi profiililtaan hyvin coachiksi.
  Lue lisää
 • Dan Soback
  Wisdom coaching vahvistaa kokonaisvaltaista ymmärrystä
  Valmentaja Dan Sobackin kehittämä Wisdom coaching -viitekehys pyrkii herättämään viisauden ja myötätunnon ihmisissä
  Dan Sobackin mielestä aikamme haasteena on lyhytnäköisyys ja pintapuolisten tavoitteiden perässä juokseminen. Tällöin saatamme hukata kokonaiskuvan ja ymmärryksen siitä, mihin oikein olemme menossa. Miksi oikeastaan tavoittelen sitä, mitä tavoittelen?
  Lue lisää

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X