Business Coachingin perusteet

Tiivis ja tehokas verkkokoulutus, jossa tutustut business coachingin perusteisiin ja opit käymään valmentavia keskusteluita.

Business coachingin perusteet on itsenäisesti verkossa suoritettava opintokokonaisuus, joka johdattaa sinut coachingin ajatusmaailmaan. Saat loistavat perustiedot työelämässä valmentamiseen liittyvästä menetelmästä. Kurssi tutustuttaa sinut coachingin ydintaitoihin ja antaa työkaluja valmentavan keskustelun käymiselle.

Miksi opiskella Business Coachingin perusteita?

Oletko huomannut, että neuvominen ei ole aina paras tapa saada asioita eteenpäin? Mietitkö, miten työpaikan keskustelut ja vuorovaikutustilanteet saisi toimimaan paremmin? Coaching on ohjaamisen ja vuorovaikutuksen menetelmä, joka perustuu läsnäoloon, kysymyksiin ja kuunteluun. Se on lähestymistapa, joka tukee ihmisen omaa ajattelua ja hänen vahvuuksiensa hyödyntämistä. Parhaimmillaan coachaava ote vuorovaikutuksessa saa ihmisen tunnistamaan oman kyvykkyytensä ja auttaa häntä toimimaan tavoitteellisesti.

 

Itseohjautuvuuden ihanne kasvaa työelämässä ja siihen ihmiset tarvitsevat ohjausta, rakennetta ja kannustusta. Käskevä ja kontrolloiva johtamistapa ei enää palvele parhaalla tavalla. Coaching perustuu rakentavaan vuorovaikutukseen, se tarjoaa käytännön työkaluja ihmisen vastuullisuuden ja päätöksentekokyvyn vahvistamiseen. Valmentava ote perustuu aina ihmistä arvostavaan ja kunnioittavaan suhtautumiseen.

 

Business Coachingin perusteet -verkkokurssi on edullinen ja sujuva väylä tutustua coachaavaan lähestymistapaan erityisesti organisaatioiden valmentamisen näkökulmasta. Se on tehokas taitokoulutus, joka saa sinut katsomaan uusin silmin omaa tapaasi toimia ihmisten ja tiimien kanssa.

Mitä voit odottaa koulutukselta?

Business Coachingin perusteet -koulutus antaa hyvän perusosaamisen coaching-taidoista. Koulutuksen aikana opit mitä coaching on ajattelutapana ja asenteena, tutustut ammattimaisen coachingin ydintaitoihin sekä opit käymään valmentavia keskusteluja arjessa ja työssä. Osaat soveltaa coachaavaa otetta ja toimia rakentavammin vuorovaikutustilanteissa.

 

Coaching-taitojen oppiminen kehittää ajattelu- ja reflektiotaitoja. Näistä taidoista hyödyt sinä itse sekä ne, joiden kanssa kommunikoit. Valmentava ote auttaa keventämään omaa taakkaasi: huomaat, milloin ei ole tarkoitus kantaa asioita toisen puolesta vaan auttaa tätä itse löytämään parhaat ratkaisut. Coaching myös soveltuu erityisen hyvin moninäkökulmaisen ajattelun vahvistamiseen.

 

Business Coachingin perusteet -kurssi tähtää ymmärryksen lisäämiseen ja omien ajattelutapojen muutokseen. Koulutus pyrkii vahvistamaan kannustavaa ja ihmistä arvostavaa asennetta, joka luo myönteisyyttä työympäristöön.

Mitä koulutus sisältää?

Business Coachingin perusteet -koulutus opiskellaan itsenäisesti verkossa ja se kestää kuusi viikkoa. Saat sähköpostiisi joka viikko linkin kyseisen viikon oppimismoduuleihin sekä harjoitustehtäviä, jotka voit opiskella sinulle sopivana ajankohtana. Oppimismoduulit sisältävät verkkoluentoja, demoja ja tehtäviä. Aikaa opintoihin viikossa tarvitset noin 2-3 tuntia.

 

Jokaisella viikolla opiskellaan keskimäärin kaksi sisältömoduulia sekä suoritetaan niihin liittyvä pienehkö välitehtävä, joka suositellaan tekemään seuraavaan viikkoon mennessä. Kurssi on prosessinomainen kokonaisuus, joka syvenee vaihe vaiheelta. Koulutuksen vaikutus perustuu oppimateriaalin lisäksi oppijan omiin havaintoihin ja kokemuksiin.

 

Coaching on taito, jonka hallitseminen vaatii käytännön harjoittelua ja kokeilemista. Saat parhaan hyödyn verkkokurssista, kun sitoudut koulutukseen ja varaat opiskelulle ja tehtäville niiden vaatiman ajan. Verkkokurssin etuna on se, että voit valita juuri itsellesi sopivan ajankohdan ja paikan opiskelua ja harjoittelua varten.

 

Koulutuksen runko ja ydinsisältö perustuvat International Coach Federationin (ICF) määrittelemiin coachingin ydintaitoihin.

Kenelle koulutus sopii?

Coaching-taidot eivät ole ala- tai ammattisidonnaisia, niiden opiskelu sopii kaikille coachingista tai rakentavasta vuorovaikutuksesta kiinnostuneille. Coaching-taidoista ja valmentavan lähestymistavan hallinnasta hyötyvät esimerkiksi HR-ammattilaiset, organisaation kehittäjät, esimiehet, myyntityötä tekevät sekä opetus- neuvonta- ja koulutustyössä toimivat.

 

Kurssi soveltuu myös ammattivalmentajaksi tähtääville, tiiminvetäjille tai johtajille. Se on hyvä aloitus esimerkiksi Certfied Business Coach -sertifiointikoulutuksen aloittaville. Koulutus ei edellytä aikaisempaa kokemusta coachingista tai tietyn alan tutkintoa.

Sertifiointi

Tämä kurssi ei ole sertifiointiin johtava koulutus. Jos sinua kiinnostaa sertifiointi tai laajemmat opinnot, katso lisää aiheesta täältä.

Koulutuksen laajuus ja kesto

Ohjelman kokonaiskesto on noin 6 viikkoa. Viikoittain koulutukseen käytettävä aika on noin 2 tuntia. Harjoitteluun voit käyttää aikaa enemmänkin, coachaamisen taito kehittyy harjoitellessa. Voit tarvittaessa suorittaa ohjelman oman aikataulusi puitteissa, huomioiden kuitenkin verkkokurssin keston. Suosittelemme ohjelman suorittamista siihen tarkoitetussa kuudessa viikossa ja sitoutumista omatoimiseen harjoitteluun. Tämä mahdollistaa vaikuttavan ja keskeytyksettömän oppimisprosessin sekä asioiden aidon sisäistämisen.

Mitä osallistujat sanovat?

”Koulutuksessa mentiin paljon syvemmälle coachingin maailmaan, kuin osasin odottaa”

 

”Sain hyvän kokonaiskuvan siitä mitä coaching on ja hyviä työkaluja arkeen”

 

”Business coachingin ideologia ja perusteet käsiteltiin perusteellisesti. Käytännön harjoitteet olivat todella selkeyttäviä”

 

”Coaching-prosessi avattiin kansantajuisesti”

 

”Valmentamisen ideologia ja sen punainen lanka kirkastui.” Parasta oli kouluttaja, coachauksen kokenut ammattilainen ja oman alansa huippu!”

 

”Parasta oli kouluttaja, coachauksen kokenut ammattilainen ja oman alansa huippu!”

 

”Koulutus oli monipuolinen, täytti odotukseni täysin”

 

”Koulutuksesta saamieni hyvien työkalujen avulla voin kehittää omaa työtäni monella tavalla ja myös oman tiimini toimintaa”

 

”Voin hyödyntää koulutusta suoraan koko organisaation tapojen kehittämisessä”

Kouluttajat

Verkkokurssin kouluttajina toimivat BCI:n erittäin kokeneet business coachit Dan Soback ja Hanna-Kaisa Lindfors.

Seuraavat koulutukset

Verkkokurssille rekisteröityminen on auki! Voit tehdä oston ja rekisteröityä verkkokurssille alla olevista painikkeista.

Miten voin ilmoittautua?

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 259 € + alv. 24 %

 


Mikäli organisaatiostasi tulee koulutukseen useita henkilöitä, voit pyytää tarjousta asiakaspalvelustamme sähköpostitse osoitteesta info@bci.fi

 

Certified Business Coach® -koulutukseen jatkaville hyvitämme tämän koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan CBC-koulutuksen perusmaksusta.

 

Haluatko tietää lisää Business Coachingin perusteet -koulutuksesta?
Ota yhteyttä Hanna-Kaisa Lindforsiin, puh. 050 407 2210, tai sähköpostitse hanna-kaisa.lindfors@bci.fi

Seuraavan koulutuksen alkamisajankohta:

Rekisteröityminen on auki, tervetuloa!

Seuraavan verkkokoulutuksen aikataulu ja ilmoittautuminen:

Business Coachingin perusteet

Verkkokurssille rekisteröityminen on auki! Voit tehdä oston ja rekisteröityä verkkokurssille alla olevista painikkeista.

 

Osta verkkokurssi (verkkopankkimaksu)

 

Osta verkkokurssi (maksukortit)

Koulutuksen kesto: n. 2 kk

Koulutus suoritetaan täysin virtuaalisesti.

Osallistumismaksu: 259 € + alv. 24 %

Certified Business Coach® -koulutukseen jatkaville hyvitämme tämän koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan CBC-koulutuksen perusmaksusta.

Huomioithan ilmoittautuessa!

Tämä koulutus on todella suosittu. Huomioithan, että koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 

Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 

Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 

Puh. 050-407 2210 

Lisätietoja:

BCI Business Coaching Institute:

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

info@bci.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X