Business Facilitator Diploma

Käytännönläheinen rautaisannos fasilitoinnin taitoja

Business Facilitator Diploma on kolme lähiopetuskertaa sisältävä koulutus, joka perehdyttää sinut tilaisuuksien järjestämiseen ja ohjaamiseen. Koulutuksen jälkeen osaat suunnitella ja fasilitoida monentyyppisiä tilaisuuksia sekä laajojakin muutos- ja kehittämisprosesseja. Saat innostettua ihmiset toimimaan yhdessä tavoitteellisesti ja valjastettua yksilöiden osaamisen yhteiseen käyttöön.

Miksi opiskella fasilitointia?

Järjestätkö työssäsi koulutustilaisuuksia, työpajoja tai ideointipalavereita? Vastatko prosessien läpiviennistä? Tahtotilanasi on todennäköisesti saada yhteistyön ja kokoontumiset sujumaan onnistuneesti ja tavoitteellisesti. Ehkä mietit, miten organisoit ajankäytön järkevästi ja saat tilaisuuden eri vaiheet palvelemaan kokonaisuutta. Entä kuinka auttaa ihmisiä toimimaan yhteen? Tässä kaikessa sinua auttavat fasilitoinnin ja hyvän suunnittelun taidot.

 

Business Facilitator Diploma on täydennyskoulutus, jossa saat tarvittavan osaamisen tilaisuuksien, prosessien ja työpajojen organisointiin. Koulutuksen käytyäsi ymmärrät, mitä tilaisuuden hyvä suunnittelu vaatii, millä keinoilla saat aikataulun haltuun ja kuinka ryhmä pääsee tavoiteltuun lopputulokseen. Opit monia hyödyllisiä ja hauskojakin menetelmiä. Saat varmuutta pitää ohjat käsissäsi.

Mitä voit odottaa koulutukselta?

Koulutus on erittäin käytännönläheinen sekä toiminnallinen. Lähtökohtana on asioiden omaksuminen yhdessä ajattelun ja oivalluttavan tekemisen kautta.

 

Mitä business fasilitaattori tekee?

 

– Hallitsee niin yksittäisten tilaisuuksien kuin laajempien kehittämisprosessien suunnittelun ja fasilitoinnin.

– Asettaa tavoitteet, jaksottaa toiminnan ja miettii välietapit yhdessä johdon ja osallistujien kanssa eri näkökulmat huomioiden.

– Huolehtii siitä, että sovitut asiat tulee tehtyä vahvistamalla yksilöiden, tiimien ja organisaatioiden toimeenpanotaitoa.

– Pitää rattaat pyörimässä ja auttaa eteenpäin joskus jyrkissäkin ylämäissä, mutta ei tee muiden puolesta.

– Rakentaa yhteistyötä, luottamusta ja arvostusta yli organisaatiossa olevien esteiden ja rajojen.

– Nostaa aina toiminnan keskiöön osallistujat, sillä silloin kaikki on mahdollista.

Lisäksi parhailla business fasilitaattoreilla on coachaava työote ja he uskovat yksilöissä, tiimeissä ja organisaatiossa olevaan potentiaaliin.

Mitä koulutus sisältää?

Koulutus antaa osallistujille tarvittavat valmiudet ja vankan osaamisperustan erilaisten tilaisuuksien suunnitteluun ja fasilitointiin. Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa suunnitella ja fasilitoida niin yksittäisiä tilaisuuksia kuin pidempiä prosesseja asiantuntevalla, tavoitteellisella ja ammattimaisella tavalla, erilaiset osallistujat huomioiden.
 
Koulutuksen aikana tutustutaan fasilitaattorin erilaisiin rooleihin ja toimintatapoihin, onnistuneen tilaisuuden suunnittelun vaiheisiin ja työkaluihin, luottamuksen ja toimivan vuorovaikutuksen rakentamiseen sekä omaan esiintymiseen ja vuorovaikutukseen. Perehdymme fasilitointiprosessiin ja sen soveltamiseen sekä laajaan kirjoon erilaisia menetelmiä. Kaiken taustalla on vankka ymmärrys ihmisen oppimisesta, aivojen roolista uuden omaksumisessa, yksilöiden erilaisuudesta ja ryhmien toiminnasta.
 
Tietosisältöjen lisäksi ohjelman läpikäyneet saavat kattavan kokoelman menetelmiä, malleja ja työvälineitä tilaisuuksien ja prosessien suunnitteluun sekä fasilitointiin.

 

KUUNTELE WEBINAARI

 

Kuuntele webinaari ”Kehity coachina webinaari: Menesty, onnistu ja innosta tilaisuuden vetäjänä – Kehity Business Fasilitaattorina” rekisteröitymällä yllä olevasta painikkeesta!

Kenelle koulutus sopii?

Fasilitointitaidot ovat äärimmäisen tärkeitä jokaiselle esimiehelle, päällikölle, johtajalle ja HR- ammattilaiselle. Niitä tarvitsevat kaikki, jotka haluavat vetää tilaisuuksia ja prosesseja tuloksellisesti. Koulutus sopii erinomaisesti myös coacheille, jotka haluavat laajentaa omaa työkalupakkiaan ja saada lisää eväitä erikokoisten ryhmien kanssa toimimiseen.

 

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa fasilitointikokemusta.

Sertifiointi

Oletko kansainvälisesti sertifioitu coach? Tästä koulutuksesta saa CCE-pisteitä, joita voit hyödyntää sertifikaattisi uusimiseen. Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta saa 15 CCE-pistettä resurssien kehittämisen osa-alueella.

 

Oletko kiinnostunut sertifiointikoulutuksesta? Lue tästä lisää.

Koulutuksen laajuus ja kesto

Koulutus koostuu kolmesta lähiopetusjaksosta, joiden pituus on 1 + 0,5 + 0,5 päivää. Tietomoduulien, casejen, menetelmädemojen, käytännön harjoittelun sekä yhteisten keskustelujen avulla osallistujat saavat business fasilitointiin tarvittavat tiedot ja taidot.

 

Koulutus on erittäin käytännönläheinen sekä toiminnallinen. Lähtökohtana on asioiden omaksuminen yhdessä ajattelun ja oivalluttavan tekemisen kautta.

Osallistujien kommentteja

”Todella käytännönläheinen ja konkreettinen lähestymistapa aiheeseen”.

 

”Sain paljon uusia toimintamalleja ja työkaluja heti käyttöön otettavaksi.”

 

”Oman toimintani (vetäjänä) vaikutus tilaisuuden kulkuun aukesi minulle aivan uudella tavalla. Nyt tiedän miten toimia!”

 

”Luulin olevani jo melko hyvä, tämän jälkeen olen vielä paljon parempi. Iso kiitos!”

 

”Hieno paketti käytäntöä ja teoriaa sopivissa annoksissa. Vahva linkitys omaan työhön ja tekemiseen koko koulutuksen ajan oli iso plussa.”

 

”Innostavat ja osaavat kouluttajat, jotka kouluttavat niin kuin opettavat.”

Kouluttajat

Kouluttajana toimii Anniina Hukari

 

 

Seuraavat koulutukset

Klikkaa alla olevasta haitarivalikosta näkyviin seuraavan kunkin koulutuksen tarkempi aikataulu ja ilmoittaudu!

Katso tästä koulutusten ajankohdat ja ilmoittaudu

Business Facilitator Diploma

Koulutus järjestetään verkossa keväällä ja syksyllä 2021. Katso ryhmien aikataulut täältä!

Miten voi ilmoittautua?

Avointen koulutusten ilmoittautumislinkki löytyy yltä kunkin koulutuksen aikataulun yhteydestä. Koulutusten aikataulut saa näkyviin klikkaamalla ylläolevaa haitarivalikkoa.

 

HUOM! Kaikki koulutuksen lähiopetuspäivät ovat siirretty verkkoon 18.8.2020 alkaen. Lisätietoja alla olevasta linkistä.

 

Tiedote: opiskelu poikkeusolosuhteissa BCI:n koulutuksissa

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 750 € + alv. 24 %
CBC Alumnialennus -10 %

 

Seuraavien koulutusten alkamisajankohdat:

Ilmoitetaan myöhemmin

Koulutusryhmien aikataulut ja ilmoittautumiset

Katso tästä koulutusten ajankohdat ja ilmoittaudu

Business Facilitator Diploma

Koulutus järjestetään verkossa keväällä ja syksyllä 2021. Katso ryhmien aikataulut täältä!

Koulutuksen kesto: 2 kk

Lähiopetuspäivien lukumäärä: 3 kpl

Osallistumismaksu: 750 € + alv. 24 % / CBC Alumnialennus -10 %

Maksuehtomme ovat joustavat ja koulutusmaksun voi halutessaan maksaa useammassa korottomassa maksuerässä.

Huomioithan ilmoittautuessa!

Tämä koulutus on todella suosittu. Huomioithan, että koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 

Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 

Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 

Puh. 050-407 2210 

Lisätietoja:

BCI Business Coaching Institute:

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

info@bci.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X