Carola Hjelt

Carola Hjelt

Certified Business Coach Master, PCC

Olen coach, fasilitaattori, oivallusten katalysaattori sekä hyvinvoinnin lähettiläs. Coachingin parissa olen työskennellyt sekä coachina että coaching-taitojen kouluttajana.

Innostuin coachingista vuonna 2012. Silloin siitä tuli osa työtäni suuressa kansainvälisessä rahoitusalan yrityksessä, jossa työskentelin henkilöstön ja johtamisen kehittämisen parissa. Muistan, kuinka coachingin ajatusmaailma suorastaan räjäytti tajuntani. Oivalsin, että siihen olen aina panostanut: pyrkinyt rakentamaan luottamuksellista ilmapiiriä, kuuntelemaan aktiivisesti sekä esittämään kysymyksiä, jotka auttavat oivaltamaan ja kehittymään. Bingo! En silloin vielä tiennyt, että coaching voisi muodostaa koko työelämäni ytimen, mutta niin kävi.

Vuonna 2019 perustin oman yrityksen, jonka missiona on parantaa työelämää edistämällä erinomaista johtamista sekä työhyvinvointia. Satojen esimiesten matkaa urani aikana seuratessani olen nähnyt, miten nämä kaksi kulkevat tiiviisti käsi kädessä.

Johtajan uupuessa hän vie joukkonsa mukanaan ja siksi on niin tärkeää turvata yritysten avainhenkilöille mahdollisuus pysähtyä, reflektoida ja katsoa toisen ihmisen peilaamaa kuvaa itsestään ja tekemisistään. Coaching auttaa toimimaan omien arvojen mukaisesti, mikä edesauttaa henkilön kasvua ja kukoistusta.

Kouluttajana ja fasilitaattorina minulle on tärkeää panostaa hyvän ilmapiirin luomiseen, sillä siihen käytetty aika maksaa itsensä aina takaisin. Ryhmien kanssa työskennellessäni minun on helppo lukea tunnelmia, energioita ja dynamiikkaa henkilöiden välillä. Se nopeuttaa tulosten saavuttamista niin tiimi- kuin ryhmäprosesseissakin.

Koulutuksissa ja valmennuksissa pyrin tekemään asioista helposti ymmärrettäviä ja sisäistettäviä. Uskon, että viisaus asuu ryhmässä ja sen vuoksi haluan luoda osallistujille olosuhteet, jotka tukevat kokemusten ja osaamisen jakamista. Luon tilaisuuksia kokeilulle, sillä se antaa oivalluksia ja nopeuttaa oppimista. Annan mieluusti palautetta ja kannustan toisiakin palautteen antamiseen, koska se auttaa tarkastelemaan asioita laajemmasta näkökulmasta.

Coachattavani sanovat, että kanssani on helppo olla ja että iloisuuteni ja myönteinen elämänasenteeni tarttuvat. Asiakkaitteni mukaan syvällinen luottamus kanssani löytyy hämmästyttävän nopeasti. Todellinen läsnäolo ja positiivinen kannustus edesauttavat merkittävien tulosten saavuttamista. Autan asiakkaitani selkiyttämään ajatuksiaan ja löytämään heidän elämänsä tärkeimmät ajurit.

Yhteistyökumppanina olen mutkaton ja selkeä. Toimin tavoitteellisesti ja aikataulut ovat kanssani hyvissä käsissä. Koulutukseltani olen MBA (Henley Management College), Certified Business Coach Master, sekä NLP Master. Ihmisten toiminta ja motiivit ovat aina kiehtoneet minua ja sillä saralla riittää opittavaa ihanan paljon.

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X