Certified Business Coach® verkossa

Kansainvälisesti kaksoisakkreditoitu suomalainen business coach -koulutus

Onko organisaatioiden ja osaamisen kehittäminen sinun juttusi? Kouluttaudu työelämän valmentamisen ammattilaiseksi virtuaalisessa Certified Business Coach® -koulutuksessa!

 

Maineikas Certified Business Coach® -ohjelma on jo yli kymmenen vuotta ollut alan suosituin koulutus Suomessa. Se on korkeatasoinen, käytännönläheinen ja aidosti ajattelumalleja uudistava business coach -ohjelma.

Miksi opiskella business coachiksi?

Työelämässä tarvitaan yhä enemmän vaikuttajia, jotka osaavat ohjata ihmisiä ratkaisujen äärelle, tukevat vahvuuksien käyttöönotossa ja auttavat saavuttamaan yhteisesti määriteltyjä tavoitteita. Ammattimaiset business coachit ja coaching-taitoja hyödyntävät työelämän kehittäjät ovat arvokkaita organisaatioille, jotka haluavat kasvaa ja olla elinvoimaisia.

 

Palaako sinun liekkisi osaamisen kehittämiselle ja muutoksen johtamiselle työelämässä? Haluatko oppia ratkaisukeskeiseksi ajattelun ja toiminnan ohjaajaksi, joka tukee ihmisiä löytämään voimansa ja vastuullisuutensa? Kaipaatko tutkittuja ja toimivia työkaluja vuorovaikutukseen ja ihmisten kohtaamiseen?

 

CBC-koulutus vastaa nykyisen ja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin johtamisen, esimiestyön, henkilöstön kehittämisen ja yksilöiden ohjaamisen näkökulmista. Koulutuksesta valmistuttuasi voit työskennellä organisaatioiden ulkoisena tai sisäisenä coachina ja kehittäjänä. Voit myös hyödyntää menetelmää esimerkiksi johtajana, esimiestyössäsi tai muussa ammattiroolissasi.

Mitä voit odottaa koulutukselta?

Certified Business Coach® -koulutus on erittäin arvostettu business coach -koulutusohjelma. Ensimmäinen CBC-koulutus käynnistyi vuonna 2006 ja sen jälkeen koulutusohjelmasta on valmistunut jo lähemmäs 2000 coaching-ammattilaista ja -osaajaa.

 

Koulutus on työelämälähtöinen kokonaisuus, joka sisältää tutkimukseen perustuvaa opetusta ja menetelmien harjoittelua käytännössä. Saat vahvan osaamisen paitsi coachaavaan vuorovaikutukseen myös esimerkiksi ajattelu- ja reflektiotaitoihin, oppimisen kehittämiseen ja systeemiseen ajatteluun.

 

Certified Business Coach® -koulutus on osallistujille myös kokemuksellinen ja vaikuttava henkilökohtainen kehittymismatka. Oletko valmis kasvamaan? Monet kokevat koulutuksen aikana merkittäviä muutoksia omissa ajattelu- ja toimintamalleissaan. Koulutus auttaa sinua hahmottamaan omia henkilökohtaisia vahvuuksiasi, tavoitteitasi ja elämäsi suuntaviivoja.

 

Koko matkan ajan mukanasi on asiantunteva, turvallinen ohjaus ja ryhmä täynnä aitoja ihmisiä erilaisine elämänkokemuksineen.

Mitä koulutus sisältää?

Certified Business Coach® -koulutus antaa erinomaiset valmiudet coachina työskentelemiseen sekä coachaavan otteen hyödyntämiseen osana omaa ammattiroolia. Koulutuksessa käsitellään monipuolisesti ja syvällisesti kaikkia niitä ydintaitoja, joiden hallintaa ja osaamista coach tarvitsee työssään.

 

Certified Business Coach® -ohjelman erityisluonne perustuu ihmistä arvostavaan coaching-asenteeseen sekä näkemykseen, että coach itse – hänen persoonsa ja taitonsa – on coachingin tärkein työkalu.

 

Koulutuksen teoreettinen viitekehys pohjautuu mm. positiiviseen psykologiaan, kognitiiviseen psykologiaan, aikuiskasvatustieteeseen, organisaatiotieteeseen ja neurotieteen perusteisiin.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu itsenäisiksi coacheiksi tai organisaation sisäisiksi coacheiksi aikoville sekä esimerkiksi HR-, esimies- ja johtotehtävissä työskenteleville henkilöille, joita kiinnostaa henkilöstön ja organisaation kehittäminen coachingin avulla.

 

Oletpa sitten toimitusjohtaja, HR-ammattilainen, myyntijohtaja, juristi, lääkäri, konsultti tai vaikka koneinsinööri, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Coaching-taidot eivät ole alasidonnaisia, niitä voi hyödyntää kaikessa vuorovaikutuksessa, johtamisessa ja ohjaamisessa. Koulutus ei edellytä aikaisempaa kokemusta coachingista tai tietyn alan tutkintoa.

 

Kun valmistut CBC-koulutuksesta, BCI toivottaa sinut tervetulleeksi aktiiviseen alumnien verkostoon. Aktiivinen coach-yhteisö tarjoaa verkostotapaamisia, koulutusmahdollisuuksia, vertaistukea sekä joukon samanhenkisiä ystäviä. Tule mukaan joukkoomme!

Sertifiointi ja CCE-pisteet

CBC-koulutus on kansainvälisesti kaksoisakkreditoitu coachkoulutusohjelma. CBC-koulutuksen sisältö perustuu alan suurimman kansainvälisen kattojärjestön International Coach Federationin (ICF) määrittelemään yhteentoista coachingin ydintaitoon sekä eettiseen ohjeistoon, sekä European Mentor & Coaching Councilin (EMCC) määrittelemiin coachingkompetensseihin ja eettiseen ohjeistoon.

 

Ammatillinen coachiksi sertifioituminen edellyttää ydintaitojen ja eettisen ohjeiston osaamista. Maailmanlaajuinen sertifiointijärjestelmä takaa, että koulutettava on pätevöitynyt coachiksi ja toteuttanut coachingia myös käytännössä oikeiden asiakkaiden kanssa.

 

Certified Business Coach® -koulutuksella on International Coach Federationin (ICF) korkeat laatu- ja sisältöstandardit täyttävä ACTP-akkreditointi ja se on Certified Business Coach Master® -koulutuskokonaisuuden ensimmäinen osa. Lisäksi European Mentoring & Coaching Council on myöntänyt Certified Business Coach® ja Certified Business Coach Master® -ohjelmille arvostetun EQA-laatupalkinnon.

 

Voit lukea lisää ICF:stä ja akkreditointijärjestelmästä tästä.

Voit lukea lisää EMCC:stä ja sen akkreditointijärjestelmästä tästä.

Koulutuksen laajuus ja kesto

CBC-koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka tarkoittaa virtuaalisen opetuksen, itsenäisen opiskelun ja oman harjoittelun yhdistelmää.

 

Erilaisten oppimismuotojen yhdistäminen mahdollistaa syväluotaavan ja vaikuttavan koulutuskokemuksen. Monimuoto-opiskelu lisää koulutuksen joustavuutta ja laajuutta. Samalla se edellyttää opiskelijalta omaa aktiivisuutta, ajanhallintaa ja sitoutumista itsenäisiin opintoihin.

 

Koulutuskokonaisuus muodostuu virtuaalisesta live-opetuksesta, coaching-harjoittelusta sekä opetuspäiviin valmistelevista verkkoluennoista ja ennakkotehtävistä, jotka opiskellaan itsenäisesti.

 

Koulutuksen voi erinomaisesti suorittaa oman työn ohessa. CBC-ohjelman kokonaiskesto on 4-6 kuukautta riippuen koulutuksen alkamisajankohdasta.

 

Virtuaaliset opetustapaamiset

 

Koulutus sisältää 60 live-opetustuntia verkossa. Kaikki opetustunnit ovat ICF-akkreditoituja.

 

Virtuaalinen opetus koostuu 16 opetustapaamisesta, jotka järjestetään kerran viikossa ja kestävät kolme tuntia kerrallaan.

 

Virtuaalisten koulutustapaamisten ohjelma sisältää tasapainoisesti opetusta, pienryhmätyöskentelyä, harjoittelua, keskustelua ja reflektointia. Muiden osallistujien kokemukset ja aidot caset ovat tärkeä osa oppimista.

 

Ennen koulutuksen aloittamista saat valita, haluatko osallistua mieluummin aamu- vai iltaryhmään. Pienten koulutusryhmien sisäinen luottamus on tärkeä osa kokonaisuutta, joten yleensä suosittelemme pitäytymistä tietyssä ryhmässä koko ohjelman ajan.

 

Itsenäiset opinnot

 

Virtuaalisten opetustapaamisten lisäksi koulutukseen kuuluu olennaisesti monenlainen itsenäisesti suoritettava opiskelu.

 

Itsenäinen opiskelu sisältää verkkoluentoja, coaching-kirjallisuuteen tutustumista, vertais-coachingia, case-ryhmätehtäviä, coaching-harjoittelua asiakkaiden kanssa sekä oppimispäiväkirjan kirjoittamista. Omaan opiskeluun tulee varata noin 7 tuntia kuukaudessa.

 

Tämän lisäksi ohjelmaan kuuluu 20 tuntia asiakas-coachingia ja 10 tuntia vertais-coachingia. Opiskelijamme tekevät keskimäärin yhden tunnin coaching-harjoittelua viikossa.

 

Koulutukseen sisältyvää asiakasharjoittelua voi tehdä joko oman organisaation sisällä tai muille asiasta kiinnostuneille ihmisille. Työnantajalle tehtävässä coaching-harjoittelussa osallistuja voi coachata esimerkiksi oman organisaationsa avainhenkilöitä, esimiehiä, johtajia tai erikoisosaajia.

 

Opiskelun tukena käytämme Howspace-verkkotyötilaa ja opiskelijat saavat halutessaan käyttöönsä myös koulutuksen englanninkielisen materiaalin sähköisenä.

 

Koulutus käynnistyy orientaatiojaksolla, joka opiskellaan itsenäisesti verkossa ennen ensimmäistä virtuaalista live-opetuspäivää. Orientaatiomoduuli avautuu noin neljä viikkoa ennen koulutusohjelman alkua.

Mitä osallistujat sanovat?

”Odotukset olivat todella korkealla mutta silti odotukseni ylittyivät todella reippaasti. Valtavan energisoiva koulutus.”

– Olli Lindroos, toimialajohtaja, Trafi

 

”Voimme hyödyntää koulutuksen oppeja henkilöstömme kehittämisessä ja esimiesvalmennuksissa kasvattaen heidän taitojaan käyttää coachingia.”

– Merja Oljakka, johtaja, henkilöstön kehitys, Sol Palvelut Oy

 

”Tämä on erittäin hyvä koulutusohjelma heille, jotka haluavat opiskella coacheiksi ja kehittää coachingkulttuuria organisaatioissaan”

– Sanna Tulokas, Learning Manager, Abbvie Oy

 

”Certified Business Coach® -koulutus on ollut laadukkain Suomessa käymäni koulutus, ja itselläni pitkä kokemus kansainvälisessä ympäristössä työskentelemisestä.”

– Hanna Saaristo, Henkilöstön kehittämispäällikkö, Espoon Kaupunki

 

”Certified Business Coach® -koulutus ylitti odotukseni, ja suosittelen koulutusta ehdottomasti muillekin!”

– Kaija Pohjala, Partner, CoComms Oy

 

”Suosittelen CBC-koulutusta etenkin kaikille ’etsiville’ johtajille”

– Tomi Halonen

 

”Nykyään voin vain kuvitella, mitä avartavia kysymyksiä ja niistä tulevia ahaa-elämyksiä ilman asiakkaani jäisi ilman tätä koulutusta.” ​

– Juha Martikainen, Pertec Consulting

 

Tutustu tästä CBC-koulutuspalautteisiin

Tutustu sertifiontijärjestelmään

Kouluttajat

Ohjelman kouluttajina ovat Dan Soback, Carola Hjelt, Sini Rantama, Anniina Hukari, Raija Salomaa ja Ilona Rauhala.

 

Lue lisää kouluttajistamme täältä!

Seuraavat koulutukset

Seuraavat koulutusryhmät aloittavat joulukuussa 2020.

 

Klikkaa alla olevasta haitarivalikosta näkyviin seuraavat koulutusryhmämme ja ilmoittaudu!

Katso tästä koulutusryhmien ajankohdat ja ilmoittautumiset

CBC verkossa - aamuryhmä (talvi 2020-2021)

Joulukuussa 2020 verkossa aloittava CBC-ryhmä.

 

Koulutuksen ajankohta:

 

Orientaatiomoduuli: 14.12.2020-11.1.2021

 

Moduulit 1-4: 11.1.2021 - 3.5.2021

 

Moduulien 1-4 verkko-opetuspäivät (16 kpl) ovat maanantaisin klo 9-12 (pääsiäsmaanantaina 5.4.2021 ei ole opetusta).

 

Ryhmässä on tilaa!

 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

CBC verkossa - iltaryhmä (talvi 2020-2021)

Joulukuussa 2020 verkossa aloittava CBC-ryhmä.

 

Koulutuksen ajankohta:

 

Orientaatiomoduuli: 14.12.2020-11.1.2021

 

Moduulit 1-4: 11.1.2021 - 3.5.2021

 

Moduulien 1-4 verkko-opetuspäivät (16 kpl) ovat maanantaisin klo 18-21 (pääsiäsmaanantaina 5.4.2021 ei ole opetusta).

 

Ryhmässä on tilaa!

 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

 

Katso tästä myös muiden Certified Business Coach -koulutusryhmien aikataulut!

Miten voi ilmoittautua?

Virtuaalisen CBC-koulutuksen ilmoittautumislinkki löytyy yltä kunkin koulutusryhmän aikataulun yhteydestä. Koulutuksen aikataulut saa näkyviin klikkaamalla ylläolevaa haitarivalikkoa.

 

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän maksimikoko on 15 henkilöä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon ja ilmoitamme sinulle heti mikäli koulutuksesta vapautuu paikka sinulle. 

 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 050 407 2210 tai sähköpostitse info@bci.fi

Koulutuksen hinta

Koulutuksen osallistumismaksu on 4500 € + alv. 24%
Yksityishenkilöille 3950 € + alv. 24% 

Maksuehtomme ovat joustavat ja koulutusmaksun voi halutessaan maksaa useammassa korottomassa maksuerässä (esimerkiksi 1-15 maksuerää).

 

Mikäli organisaatiostasi tulee koulutukseen useampi osallistuja, otamme tämän huomioon koulutusmaksussa. Pyydäthän tarjousta sähköpostitse asiakaspalvelustamme info@bci.fi tai puhelimitse numerosta 050 407 2210.

Seuraavien koulutusten alkamisajankohdat:

14.12.2020

Koulutusryhmien aikataulut ja ilmoittautuminen:

Katso tästä koulutusryhmien ajankohdat ja ilmoittautumiset

CBC verkossa - aamuryhmä (talvi 2020-2021)

Joulukuussa 2020 verkossa aloittava CBC-ryhmä.

 

Koulutuksen ajankohta:

 

Orientaatiomoduuli: 14.12.2020-11.1.2021

 

Moduulit 1-4: 11.1.2021 - 3.5.2021

 

Moduulien 1-4 verkko-opetuspäivät (16 kpl) ovat maanantaisin klo 9-12 (pääsiäsmaanantaina 5.4.2021 ei ole opetusta).

 

Ryhmässä on tilaa!

 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

CBC verkossa - iltaryhmä (talvi 2020-2021)

Joulukuussa 2020 verkossa aloittava CBC-ryhmä.

 

Koulutuksen ajankohta:

 

Orientaatiomoduuli: 14.12.2020-11.1.2021

 

Moduulit 1-4: 11.1.2021 - 3.5.2021

 

Moduulien 1-4 verkko-opetuspäivät (16 kpl) ovat maanantaisin klo 18-21 (pääsiäsmaanantaina 5.4.2021 ei ole opetusta).

 

Ryhmässä on tilaa!

 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

Koulutuksen kesto: 4-5 kk

Verkko-opetuspäivien lukumäärä: 16 kpl

Osallistumismaksu: 4500 € + alv. 24% / Yksityishenkilöille 3950 € + alv. 24%

Maksuehtomme ovat joustavat ja koulutusmaksun voi halutessaan maksaa useammassa korottomassa maksuerässä (esimerkiksi 1-15 maksuerää)

Huomioithan ilmoittautuessa!

Ilmoittautuminen koulutusryhmiin päättyy 11.12.2020! Tämä verkkokoulutus on todella suosittu. Ryhmien maksimikoko on 15 osallistujaa. Huomioithan, että koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hyödyt osallistujalle

– Kehityt business coaching-osaajaksi käytännönläheisen ja runsaasti harjoittelua sisältävän koulutuksen avulla

– Ymmärrät syvällisesti mistä business coachingissa on kyse, ja osaat hyödyntää ja soveltaa oppimaasi laajasti niin ammatticoachina kuin muussa roolissa, kuten sisäisenä coachina tai esimerkiksi johtajana toimiessasi

– Opit coachingin ydintaidot (ICF) ja osaat tuloksekkaasti valmentaa ja kehittää yksilöä coachingin avulla

– Opit rakentamaan hyvää dialogia ja kehityt tavoitelähtöiseksi ohjaamisen ammattilaiseksi

– Kehityt ammattilaisena ja ihmisenä: itsetuntemuksesi lisääntyy, tunnistat omat vahvuutesi ja toimintamallisi.

– Opit ajattelemaan moninäkökulmaisemmin, systeemisemmin, ratkaisukeskeisemmin ja kriittisemmin

-Tulet kyvykäämmäksi (itsesi) oman toiminnan, ajattelun ja tunteiden johtajaksi

– Opit johtamaan omaa energiaasi

– Kasvatat omaa osaamistasi ja työmarkkina-arvoa, kehität omaa henkilöbrändiäsi

– Verkostoidut ja opit yhdessä vertaisoppijoiden sekä kokeneiden kouluttajien kanssa

– Kehität sosiaalisia-, vuorovaikutus- ja ajattelutaitojasi

Hyödyt organisaatioille

– Coachingosaamista, -taitoja ja -ajattelua voi hyödyntää laajasti omassa työssään, kuten esimies- asiakas- ja myyntityössä, ja kaikessa toiminnassa, jossa valmentava ote on hyödyllisin lähestymistapa.

– Opiskelija voi työskennellä sisäisenä coachina jo koulutusajalla, ja näin koulutukseen sisältyvät asiakascoachingtunnit voidaan suunnata suoraan organisaation hyödyksi.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 

Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 

Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 

Puh. 050-407 2210 

Lisätietoja:

BCI Business Coaching Institute:

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

info@bci.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X