CERTIFIED EXECUTIVE COACH

Certified Executive Coach – ylimmän johdon valmentajien erikoisohjelma

Certified Executive Coach on mestaritason koulutusohjelma niille valmentajille, konsulteille ja neuvonantajille, jotka haluavat kehittyä erityisesti ylimmän johdon coacheina. Korkeatasoinen ohjelma kasvattaa kokonaisvaltaista näkemystä, itseluottamusta ja kyvykkyyttä, jota johdon coach tarvitsee auttaakseen asiakkaitaan huippusuorituksiin.

 

Koulutusohjelma tähtää vahvaan ammatilliseen kasvuun ja antaa erinomaiset valmiudet myös kansainväliselle uralle.

Miksi opiskella Certified Executive Coachiksi?

Korkeimman johdon kanssa työskentely vaatii vahvaa ammattitaitoa sekä syvää ymmärrystä executive-tason maailmasta ja sen ominaispiirteistä. Kuinka auttaa korkeinta johtoa menestymään heidän haastavassa roolissaan?

 

Certified Executive Coach -koulutusohjelman fokuksessa on vahvistaa osallistujien kykyä työskennellä ylimmän johdon kanssa erilaisissa prosesseissa laadukkaasti ja vaikuttavasti. Koulutusohjelma antaa eväät vahvaan ammatilliseen kasvuun ja tarjoaa erinomaiset valmiudet myös niille, jotka tähtäävät kansainväliseen uraan.

Mitä voit odottaa koulutukselta?

Ohjelma antaa sinulle uutta tehoa ja syvyyttä valmennusprosesseihin ylimmän johdon kanssa. Saat runsaasti lisää taitoa, näkemystä ja rohkeutta. Kasvatat omaa henkistä selkärankaasi, joka tuo sinulle luottamusta osaamiseesi ja arvostusta omaa persoonaasi kohtaan. Tunnistat paremmin vahvuutesi ja erityispiirteesi coachina ja uskallat luottaa omaan tyyliisi.

 

Koulutuksen tarkoituksena on synnyttää sinussa kapasiteettia ja kyvykkyyttä, jolla kasvatat asiakkaan edellytyksiä menestykseen. Ohjelman läpikäytyäsi kykenet paremmin vastaamaan sekä asiakkaiden kiristyviin vaatimuksiin että kilpailuun toimialallasi. Osaat luoda syvempiä kumppanuussuhteita asiakkaisiin ja he saavat avullasi aikaan parempia tuloksia. Ohjelma vahvistaa myös kyvykkyyttäsi toimia paineisessa tilanteessa olevan asiakkaan kanssa, harjoittaa suoraa puhetta ja syvää kuuntelua. Systeeminen ajattelutapasi kirkastuu.

 

Lisäksi koulutusohjelma tarjoaa sinulle korkeatasoisen vertaisryhmän tueksesi. Käytännön harjoitusten, case-kertomusten ja vertaistuen avulla opit tuntemaan paremmin kollegoittesi ja asiakkaittesi maailmaa. Kokeneet valmentajamme toimivat tukenasi ja ajattelukumppaneinasi kasvumatkallasi.

 

Tutustu tästä ohjelman tarkempaan sisältöön lähiopintojaksoittain.

 

Ylimmän johdon coachaaminen vaatii rohkeutta ja syvää osaamista – lue Ilona Rauhalan ja Jarmo Mannerin Blogiteksti

Mitä koulutus sisältää?

Monipuolinen työskentely lähipäivien aikana: mm. tietoiskut, ryhmäkeskustelut, harjoitteet:

 

– Harjoittelua pareittain ja pienryhmissä

– Itsereflektio

– Kirjallisuustehtävät

– Verkkosisällöt lähiopetuspäivien välillä

– Asiakas-coaching

– Vertais-coaching

– Virtuaaliset coachinglabit, joista saat kolme kirjallista palautetta

– Lopputyö + oma valmennusfilosofia

Kenelle koulutus sopii?

CEC-koulutusohjelma on tarkoitettu kaikille ylimmän johdon kanssa työskenteleville coacheille, mentoreille, johdon työnohjaajille, johdon konsulteille ja neuvonantajille.

 

Se soveltuu erinomaisesti myös suorahakukonsulteille, bisnesenkeleille, hallitusammattilaisille ja muille johdon kanssa työskenteleville henkilöille.

 

Osallistujat valitaan hakemusten pohjalta. Lähtökohtaisesti ohjelmaan otetaan henkilöitä, joilla on vähintään ACC-tason tai vastaava coach-koulutus, omaa kokemusta johdon coachingista sekä kokemusta organisaatioiden johdon kanssa työskentelystä. Ohjelmaan valitaan mukaan 12 osallistujaa.

Sertifiointijärjestelmä

Certified Executive Coach -koulutus on kansainvälisen kattojärjestön International Coach Federationin akkereditoima koulutus.  Koulutuksesta saa yhteensä 120,5 CCE-pistettä, josta 63 pistettä on ydintaitojen alueella ja 57,5 resurssien kehittämisen osa-alueella.

 

Osallistujan coachingosaamista arvioidaan ja kehitetään ICF:n sertifiointijärjestelmän Master Certified Coach (MCC) -tasolla

 

Voit lukea lisää ICF:stä ja sertifiointijärjestelmästä tästä.

Laajuus ja kesto

Certified Executive Coach -ohjelma on noin 10 kuukauden mittainen prosessi, johon kuuluu 10 lähiopetuspäivää. Ensimmäinen lähiopintojakso järjestetään Helsingissä ja muut lähiopetuspäivät pidetään Espoossa. Ohjelma sisältää myös virtuaalista työskentelyä sekä asiakas- ja vertaicoachingharjoittelua lähipäivien ulkopuolella. Ohjelmassa nähdään lukuisia vierailijoita, muun muassa toimitusjohtajia, hallitusammattilaisia ja kokeneita ylimmän johdon coacheja.

Mitä osallistujat sanovat?

Ensimmäinen CEC-koulutusryhmä valmistui keväällä 2019. Lue tästä osallistujien kokemuksia!

 

Podcast: Kahden kokeneen ammattijohtajan matka Executive Coachiksi

KUUNTELE PODCAST

Kouluttajat

Jarmo Manner, johdon coachingin pioneeri, KTM

 

Jarmo Manner on coachingin pioneereja. Hän kehitti jo vuonna 2000 Leader’s Coach club -menetelmät suurille organisaatioille sekä aloitti johtajien yksilö-coachingin samoihin aikoihin. Manner on kehittänyt luoviatoimintatapoja johtamis-coachingissa sekä toteuttanut satoja ryhmä- ja yksilöprosesseja. Jarmo Mannerilla on yli 15 vuotta omaa johtajakokemusta. Koulutustaustana hänellä on KTM-tutkinnon ja lukuisten coaching-koulutusten rinnalla monivuotiset psykodraamaohjaaja- ja organisaatioanalyytikkokoulutukset. Manner yhdistää työotteessaan liiketoimintanäkemystä psykologiseen ja systeemiseen ymmärrykseen.

 

 

 

 

 

Ilona Rauhala, coachaamiseen erikoistunut psykologi, MCC

 

Ilona Rauhala on valmentamiseen ja coachaamiseen erikoistunut psykologi. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus työelämän ja johtamisen kehittämisestä valmentajan, konsultin ja asiantuntijan rooleissa. Rauhala tuli tunnetuksi omaa nimeään kantavan psykologisen keskusteluohjelman ankkurina vuosina 2007-2008. Tämän jälkeen hän on julkaissut viisi tietokirjaa ja puhunut lukuisissa tilaisuuksissa muun muassa psykologisen pääoman merkityksestä suoriutumiselle ja muutoksissa onnistumiselle. Rauhala on erikoistunut ylimmän johdon coachaamiseen ja vaikeiden tilanteiden kohtaamiseen. Hänen intohimonaan on auttaa johtajia tekemään työnsä hyvin.

Seuraava koulutus

Seuraavan koulutusryhmän alkamisajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Miten voin ilmoittautua?

Ota yhteyttä Hanna-Kaisa Lindforsiin, puh. 050 407 2210
tai sähköpostitse hanna-kaisa.lindfors@bci.fi

Koulutuksen hinta

Ohjelman hinta on 7.750 € + alv.. Ohjelman hintaan sisältyy Workplace Big Five -arviointi. BCI:n alumnit saavat -10% edun koulutusmaksusta. Koulutusmaksu voidaan laskuttaa joustavasti pienemmissä maksuerissä (1-24 erää). Voit sopia kanssamme sinulle sopivan yksilöllisen maksusuunnitelman ilmoittautuessasi koulutukseen.

Seuraavan koulutuksen alkamisajankohta:

Tulossa keväällä 2022

Koulutusryhmän aikataulu ja ilmoittautuminen:

CEC koulutuspäivämäärät

Seuraavan koulutusryhmän alkamisajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Ohjelman kesto: 10-12 kk

Lähiopetuspäivien lukumäärä: 10 kpl

Osallistumismaksu: 7750 € + alv. 24% / BCI:n alumnit 6975 € + alv. 24%

Voit maksaa koulutusmaksun myös pienemmissä maksuerissä!

Huomioithan ilmoittautuessa!

Ilmoittautuminen sulkeutuu koulutusryhmän täytyttyä.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 

Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 

Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 

Puh. 050-407 2210 

Lisätietoja:

BCI Business Coaching Institute:

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

info@bci.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X