Coaching to Success 2019 sykähdyttää toukokuussa

 

Coaching to Success -konferenssi 23.5.2019

 

Pysähdy. Kuuntele. Ota vastaan.
Suomen suurin coaching-alan tapahtuma laittaa ajatuksesi uuteen asentoon. 
 

Kuinka antaa aikaa laadukkaalle ajattelulle? Mitä läsnäolo merkitsee johtamisessa? Coaching to Success 2019 -konferenssi keskittyy tänä vuonna pysähtymisen teemaan. Luvassa on syvällinen ja innostava päivä täynnä vaikuttavia puhujia. Tule mukaan kuuntelemaan, kehittymään ja verkostoitumaan!
 

Konferenssi järjestetään nyt neljättä kertaa ja tapahtumaan osallistuu satoja coachingista ja organisaatioiden kehittämisestä kiinnostuneita. Tapahtumapaikkana on kaunis Finlandia-talo.

Aika: torstai 23.5.2019 klo 8.30 – 17.
 

Tapahtuman hintaan sisältyy kaikki puheenvuorot, runsas buffet-aamiainen ja upea buffet-lounas.

  • Normaali (399 € + alv. 24%) 494.76 EUR
  • BCI:n alumnit ja opiskelijat (329 € + alv. 24%) 407.96 EUR
  • Kaksi osallistujaa (599 € + alv. 24%) 742.76 EUR
     

Tule mukaan Coaching to Success -konferenssiin nauttimaan inspiroivasta ohjelmasta ja korkeatasoisesta tarjoilusta!

 

Coaching to Success -konferenssin teemana vuonna 2019 on Pysähtyminen (Pause)

Coachingin näkökulmasta pysähtyminen tarkoittaa aikaa reflektiolle ja laadukkaalle ajattelulle. Vain pysähtymällä voimme tulla tietoisiksi siitä, missä nyt olemme ja mihin olemme matkalla. Pysähtyminen antaa mahdollisuuden jäsentää ja tehdä viisaita valintoja.
 

Pysähtyä voi monella tavalla. Coaching on yksi tapa avata tilaa ajattelulle, kysymyksille ja potentiaaleille. Coaching on ajan ottamista asioiden tarkastelulle ja ymmärtämiselle. Moni on huomannut, että vauhti ja tekemisen paljous eivät sinällään takaa tuloksia tai järkeviä ratkaisuja. Tarvitaan kykyä nähdä laajemmin ja taitoa johtaa kokonaisenergiaa. Pysähtyminen tuo selkeyttä, joka johtaa tavoitteisiin.
 

Coaching to Success 2019 kutsuu pysähtymään, kuuntelemaan ja oppimaan! Tapahtuma on täynnä ajatuksia uudistavia puheenvuoroja ja kiehtovia kohtaamisia! Tänä vuonna neljättä kertaa järjestettävä konferenssi on suunnattu kaikille coachingista, oppimisesta ja työelämän kehittämisestä kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

 

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu osoitteessa www.successforum.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X