Coaching to Success 2020 -konferenssi 14.5.2020

Coaching to Success -konferenssi 14.5.2020

 

Mitkä ovat työelämän ja johtamisen menestystekijöitä 2020-luvulla? Mitä ovat ne isot kehityslinjat ja kantavat ideat, joita voimme hyödyntää organisaatioiden kehittämisessä ja kasvussa?
 

Coaching to Success 2020 -konferenssin teemana on tänä vuonna organisaatioiden menestyminen. Mihin se perustuu ja mitä sillä tarkoitetaan?

Saamme kuulla ajankohtaista, korkeatasoista sisältöä arvostetuilta työelämän kehittäjiltä sekä organisaatioiden johtohahmoilta.
 

Yhä enemmän puhutaan hyvän, dialogisen johtamisen merkityksestä sekä ihmisläheisen kulttuurin luomisesta organisaatioihin. Tähän coaching tarjoaa tutkitusti toimivat ajattelutavat ja työkalut. Tapahtuman järjestäjä Business Coaching Institute on jo pitkään ollut mukana rakentamassa myönteistä muutosta työelämään tuomalla business coachingin lähestymistapaa organisaatioihin.

Coaching to Success on Suomen suurin coachingkonferenssi, joka tarjoaa tiiviissä päivän paketissa uusinta tietoa ja inspiroivia näkemyksiä valmentavasta johtamisesta ja menestyvien organisaatioiden toimintamalleista.
 

Odotettavissa on innostava ja työelämälähtöinen päivä, joka antaa uusia ajatuksia, jaettuja kokemuksia ja herättelyä kehittymiseen.

 

Early Bird -hintaiset liput ovat voimassa 31.3.2020 asti! Lue lisää tapahtumasta ja varaa paikkasi osoitteesta www.coachingtosuccess.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X