BCI ylpeänä esittää: Coaching to Success business coaching konferenssi

 
Milloin: 27.4.2016 klo 8.30-17.00

Missä: Kalastajatorppa, Helsinki
Ilmoittaudu tästä

 

Coaching to Success on vuoden merkittävin coaching-alan tapahtuma Suomessa. Tapahtumassa kohtaavat kaikki coaching-kehittämismenetelmän parissa työskentelevät alan huippuammattilaiset ja organisaatioiden sisäistä kehittämistyötä tekevät HR-toimijat, esimiehet ja johtajat. Tapahtuma sisältää kaksi keynote-puheenvuoroa ja kahdeksan erilaista workshopia, joiden vetäjinä ovat Heidi Gutekunst, Sari Ajanko, Dan Soback, Jarkko Rantanen, Ria Parppei, Emilia Lahti, Matti Salo ja Marianne Borg Hyökki. Tapahtumasta saa 7 CCEU -pistettä. 

 

Tutustu konferenssin ohjelmistoon osoitteessa www.successforum.fi ja ilmoittaudu mukaan pian, sillä paikkoja on rajoitetusti! 

Lämpimästi tervetuloa!

 

profile_fbliisahelenaBCI-8017 profiiliBCI-8442 profiiliBCI-8328 profiiliHeidi_Gutekunst_Amara_Collaboration (1)Emilia Lahti new bio face full by Alison BermanBCI-8220 profiili

BCI-8084 profiiliBCI-8154 profiili  Jarkko Rantanen, Academy of emotions- firmasta, kuvaaja: Minna Kurjenluoma

 

 

 

Lisätietoja tapahtumasta: Hanna-Kaisa Lindfors, hanna-kaisa.lindfors@bci.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X