Coaching työelämässä -webinaari: Innostuksesta aikaansaamisen paloon – kuinka viedään suunnitelmat käytäntöön?

Coaching työelämässä -webinaari: Innostuksesta aikaansaamisen paloon – kuinka viedään suunnitelmat käytäntöön?

Webinaarissa kerrotaan, kuinka kehittää ja johtaa toimeenpanon taitoa eli volitiota, sekä varmistaa tavoitteiden saavuttaminen coachaavalla otteella. Tehokasta toimeenpanoa tarkastellaan sekä yksilön että koko organisaation näkökulmista.

Tässä webinaarissa kuulet, miten innostuksen palosta päästään todellisiin tuloksiin. Kuulet käytännön malleista ja työkaluista, joiden avulla innostus muuttuu tekemiseksi. Toimeenpanon kehittäminen lisää sekä henkilöstötuottavuutta että työhyvinvointia.

Mitään ei tapahdu, jos suunnitelmia ei osata viedä käytäntöön!

Ria Parppei on johtava volition ja toimeenpanokyvykkyyden tutkija ja kehittäjä. Hänellä on laaja-alainen kokemus liike-elämästä ja henkilöstöjohtamisen kehittämisestä. Ria on myös ICF:n sertifioima ammatticoach (PCC) ja toiminut BCI:n coach-kouluttajana.

Rian kirja ”Tee, toimi, saa aikaan!” on myös suosittu BCI:n coach-koulutuksissa, kun osallistujat tekevät koulutuksen aikana kirjareflektiota valitsemistaan coaching-aiheisista kirjoista. Se kertoo suorituksen johtamisesta uudella tavalla ja tuo kokonaisuuteen vahvasti mukaan toimeenpanokyvykkyyden palasen.

Tämä webinaari jatkaa Business Coaching Instituten Coaching työelämässä -webinaarisarjaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

#coachingtyöelämässä

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille! Huom. webinaarista ei tehdä tallennetta jälkikäteen katsottavaksi.

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X