Coaching työelämässä -webinaari: Positiivinen johtaminen

Coaching työelämässä -webinaari: Positiivinen johtaminen

KUUNTELE TALLENNE TÄSTÄ

Positiivisella johtamisella on mahdollista edistää henkilöstön hyvinvointia, innostusta ja työn imua, joilla on myös merkittäviä vaikutuksia organisaatioiden tuloksellisuuteen, tehokkuuteen ja laatuun. Tässä webinaarissa perehdytään positiivisen johtamisen lähtökohtiin: mitä positiivinen johtaminen on, miksi kannattaa johtaa positiivisesti ja mitä se käytännössä tarkoittaa. Webinaarissa tutustutaan positiivisen organisaation osa-alueisiin PRIDE-teorian ja mallin avulla, uusimpaan tutkimustietoon nojautuen.

Asiantuntijana toimii KT, FM, lehtori Sanna Wenström, Oulun ammattikorkeakoulusta, ammatillisesta opettajakorkeakoulusta. Wenström on väitellyt positiivisesta johtamisesta ja kirjoittanut aiheesta tietokirjan. Työkseen hän valmentaa oppilaitosten ja muiden organisaatioiden henkilöstöä ja johtoa kehittämään toimintaansa positiivisen johtamisen ja organisaation periaatteiden varassa. Hän toimii myös PoJo -Positiivisella johtamisella tuottavuutta ja hyvinvointia -hankkeen projektipäällikkönä ja asiantuntijana sekä vahvuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen tähtäävän VOIMAKEHÄ®- konseptin omistajana.

Tämä webinaari jatkaa Business Coaching Instituten Coaching työelämässä -webinaarisarjaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

#coachingtyöelämässä

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille!

Kuuntele webinaarin tallenne rekisteröitymällä alla olevasta painikkeesta!

KUUNTELE TALLENNE TÄSTÄ

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X