Coaching työelämässä -webinaari: Psykologisen turvallisuuden johtaminen poikkeusolosuhteissa

Coaching työelämässä -webinaari: Psykologisen turvallisuuden johtaminen poikkeusolosuhteissa

KUUNTELE TALLENNE TÄSTÄ

Psykogisen turvallisuuden johtaminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Nyt kun työskentely on muuttunut etätyöskentelyksi ja maailman tilanne herättää ihmisissä paljon epävarmuutta, toimintakyvyn kannalta turvallisuuden tunteen vahvistaminen on keskeistä.

Mitä sinä voit johtajana, esimiehenä, coachina tai kehittäjänä tehdä auttaaksesi itseäsi ja kollegoitasi ja lähiyhteisöäsi säilyttämään fokuksensa ja luottamuksen siihen, että kaikki järjestyy?

Monesti ajatellaan, että menestyvän tiimin takana on selkeät tavoitteet, suunnitelmat, vastuut ja rakenteet, kunnianhimoisista ihmisistä puhumattakaan. Monet tutkimukset kuitenkin kertovat, että tärkein tekijä menestyneille tiimeille on psykologinen turvallisuus: uskaltavatko ihmiset olla voimia, ottaa riskejä, epäonnistua ja puhua vaikeista asioista.

Tässä elämänmakuisessa webinaarissa kuulemme kahden psykologin, Ilona Rauhalan ja Jarkko Rantasen keskustelevan siitä, mitä psykologinen turvallisuus on? Miksi se on nyt erityisen tärkeää? Ja miten sitä johdetaan?

Ilona Rauhala on valmentava psykologi, executive coach ja tietokirjalija. Hän on kirjoittanut kirjat Johda Ihmistä – Psykologiaa Johtajille ja Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma. Rauhala on BCI:n ohjelmajohtaja ja Certified Executive Coach -ohjelman toinen päävalmentaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus tiimien ja avainhenkilöiden valmentamisesta. Nykyään hän keskittyy ylimmän johdon valmentamiseen muutostilanteissa.

Jarkko Rantanen on työelämän tunnetaitoihin erikoistunut psykologi, tietokirjailija ja valmentaja. Hän on Emergyn ja WorkPlace Nordicin perustajaosakas. Jarkko on myös yksi juuri ilmestyneen “Johda Tunneilmastoa – vapauta työyhteisösi todellinen potentiaali” -kirjan tekijöistä.

Tämä webinaari aloittaa Business Coaching Instituten Coaching työelämässä -webinaarisarjan.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

#coachingtyöelämässä

Kuuntele webinaarin tallenne rekisteröitymällä alla olevasta painikkeesta!

KUUNTELE TALLENNE TÄSTÄ

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X