Coaching työelämässä -webinaari: Työhyvinvoinnin johtaminen työn digitalisoituessa

Coaching työelämässä -webinaari: Työhyvinvoinnin johtaminen työn digitalisoituessa

KUUNTELE TALLENNE TÄSTÄ

Neljännessä Business Coaching Instituten Coaching työelämässä webinaarissa meillä on mahdollisuus haastaa omia ajattelumalleja ja näkemyksiä erittäin ajankohtaisista työhyvinoinninvoinnin tekijöistä!

Sosiaalipsykologi (VTT) Jaana-Piia Mäkiniemi esittelee meille työhyvinvointiamme haastavia ilmentymiä sekä niihin vaikuttavia tekijöitä sekä ketteriä keinoja edistää työhyvinvointia.

Tulemme kuulemaan vastauksia mm. seuraaviin keskeisiin kysymyksiin:

– Millaisia vaikutuksia työn digitalisoitumisella on työhyvinvointiin?

– Mikä digimuutoksessa stressaa?

– Tyypilliset teknostressin lähteet?

– Mikä on teknoimu ja miten sitä voidaan tukea?

– Miten johtaa teknoimua?

Teknostressi on työstressin muoto, joka liittyy teknologiaan ja sen opetteluun. Teknoimu puolestaan on innostuksen ja omistautumisen muoto, joka helpottaa uudenlaista työtä.

Jaana-Piia Mäkiniemi on uuden teknoimun käsitteen ja mittariston luoja. Hän on tehnyt uutta ajankohtaista tutkimusta työnimu käsitteen pohjalta, jonka löydöksiä meillä on nyt ensimmäisten joukossa mahdollisuus päästä kuulemaan!

Jaana-Piia on intohimoinen työhyvinvoinnin kouluttaja, kehittäjä ja tutkija. Hän työskentelee Tampereen yliopiston johtamisen ja talouden tiedekunnassa. Voimavara- ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa innostaa häntä ja Jaana-Piian missiona on tehdä tutkimustiedosta käytäntöjä – mielellään hauskasti!

Tämä webinaari jatkaa Business Coaching Instituten Coaching työelämässä -webinaarisarjaa.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

#coachingtyöelämässä

Kuuntele webinaarin tallenne rekisteröitymällä alla olevasta painikkeesta!

KUUNTELE TALLENNE TÄSTÄ

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X