Coaching työelämässä -webinaari: Valmentava johtajuus

Coaching työelämässä -webinaari: Valmentava johtajuus

KUUNTELE TALLENNE TÄSTÄ

Miksi valmentava johtaminen on tärkeää? Miten se käytännössä toimii ja mitä se edellyttää?

Työelämä on muutoksessa ja erityisesti tässä ajassa. Se vaatii uudenlaisia vuorovaikutus taitoja, joiden tulisi tukea vahvuuksia ja ohjata itsenäisempään toimintaan.

Johtamisesta on tullut palvelutehtävä!

Valmentavan johtaminen on keino tietoisesti saada ihmisten parhaat puolet esiin. Tämä johtamisen tyyli rakentaa tasavertaista asetelmaa, joka on kaikille antoisaa. Se myös rakentaa arvostavaa ja luottamuksellista pohjaa kykyyn johtaa itse itseään.

Tässä webinaarissa kuulemme Ari Rämön ja Dan Sobackin keskustelevan valmentavan johtamisen tyylin hyödyistä! Pohdimme myös, mitä on valmentaminen? Mitä valmennamme kun valmennamme? Mikä muuttuu johtajuudessa, kun siirrymme valmentamiseen? Ja mitä tämä johtamisen tyyli meiltä vaatii?

Ari Rämö on pitkänlinjan johtaja ja arvostavan johtajuuden kirjailija, joka on vienyt teoriansa käytäntöön – menestyksekkäästi. Hän tuo esille käytännön kokemuksia, kuinka arvostamalla tai arvostelemalla saadaan aikaan hyvin erilainen lopputulos. Pomon lisäarvo on hyvin pienistä asioista kiinni ja ne voi oppia, jos vain aidosti haluaa.

Dan Soback on valmentaja, jonka erityisosaamisaluetta on johtajuus uuden ajan toimintaympäristössä. Hän auttaa ymmärtämään mihin suuntaan toimintaympäristömme on muuttumassa ja millaisia taitoja tämä uusi maailma edellyttää jatkossa johtajuudelta ja organisaatiokulttuurilta.

Juha Kangas BCI:n asiakkuusjohtajana fasilitoi keskustelua myös teidän osallistujien kysymysten kautta sekä tuoden esille coaching-taito valmennuksista saatuja näkökulmia.

Tämä webinaari jatkaa Business Coaching Instituten Coaching työelämässä -webinaarisarjaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

#coachingtyöelämässä

Kuuntele webinaarin tallenne rekisteröitymällä alla olevasta painikkeesta!

KUUNTELE TALLENNE TÄSTÄ

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X