Coaching työelämässä -webinaari: Viisaus ja myötätunto – (työ)elämän työkalut

Coaching työelämässä -webinaari: Viisaus ja myötätunto – (työ)elämän työkalut

KUUNTELE TALLENNE TÄSTÄ

Viisautta ja myötätuntoa kuvaillaan joskus linnun kahdeksi siiveksi. Ilman kumpaa tahansa näistä lintu ei lennä. Mutta onko meidän valittava näistä jompi kumpi, kun teemme hankalia päätöksiä työelämässä?

Viisaus on paljon muutakin kuin asioiden tietämistä. Se on tutkitusti myös avoimuutta, ihmisyyden ymmärrystä ja halua oppia lisää itsestä ja maailmasta. Myötätunto taas on mullistava voima, joka saa meidät toimimaan yhdessä.
Mitä tämä tarkoittaa työelämässä, jossa ihmisten välisen vuorovaikutuksen tulee olla laadukasta ja tehdä myös tulosta?
Miten ottaa käyttöön sekä viisaus että myötätunto, ja löytää tasapaino?

Webinaarissa kuulet, mitä tutkimus kertoo viisauden ja myötätunnon yhteydestä työelämässä. Saat myös eväitä näiden ihmisyyden kulmakivien käyttöönottoon omassa työssäsi!

Jenni Spännäri toimii kouluttajana ja tutkimusjohtajana CoHumans Oy:ssä sekä tutkijatohtorina Helsingin yliopistossa, Itä-Suomen yliopistossa ja Åbo Akademissa.

Spännäri on paneutunut myötätunnon, myötäinnon ja innovatiivisuuden kysymyksiin sekä viisauteen työelämässä ja organisaatioissa. Hän on myös ”Viisaus – käyttäjän opas” ja ”Myötätunnon mullistava voima” -kirjojen, sekä lukuisten tiedejulkaisujen kirjoittaja.

Tämä webinaari jatkaa Business Coaching Instituten Coaching työelämässä -webinaarisarjaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

#coachingtyöelämässä

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille! Webinaarista tehdään myös tallenne jälkikäteen katsottavaksi.

Kuuntele webinaarin tallenne rekisteröitymällä alla olevasta painikkeesta!

KUUNTELE TALLENNE TÄSTÄ

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X