Dan Soback

Dan Soback

Olen johtajuuteen erikoistunut puhuja, kirjoittaja ja coach sekä coachingtaitojen kouluttaja. Taustallani on yli 10 vuoden kokemus johtajien, ohjaustyön ammattilaisten ja työyhteisöjen kehittäjänä. Olen myös kirjoittanut useita johtajuuteen ja henkiseen kasvuun liittyviä teoksia, mm. kirjat Aina on nyt, Ydinkysymyksiä, Core Questions for Leaders ja ajatuskokoelman Meditations (Volumes I-III).

Kiteytettynä voisi todeta, että koko urani ajan olen toiminut ”oppaana niille, jotka toimivat oppaina muille”. Aloitin ammatticoachien ja coachingtaitojen kouluttamisen vuonna 2007. Sen jälkeen minulla on ollut ilo toimia coachingtaitojen ja johtamisen kouluttajana tuhansille.

Erikoisosaamisalueeni on viisas johtajuus uuden ajan toimintaympäristössä. Autan johtajia ja työyhteisöjä ymmärtämään mihin suuntaan toimintaympäristömme on muuttumassa ja millaisia taitoja tämä uusi maailma edellyttää jatkossa johtajuudelta ja organisaatiokulttuurilta. Coachaava ote onkin yksi näistä keskeisistä taidoista.

Minulle coaching on ennen kaikkea uudenlainen tapa kohdata itsensä ja muut. Kyse on toisessa olevan viisauden herättämisestä ja tuomisesta tasapainoisella tavalla osaksi arjen kohtaamisia. Erityisenä missionani on ollut tämän coachaavan vuorovaikutuksen tuominen osaksi eri ammattikuntien toimintaa, mukaanlukien johtajat, ammattivalmentajat, henkilöstöjohto, opettajat, jne.

Aikaisemmin urallani olen toiminut mm valmennusyritysten johtotehtävissä, tehnyt strategiatyöhön liittyvää tutkimusta sekä vastannut Pohjoismaisen ohjelmistoyrityksen henkilöstöjohtamisesta. DI:n perusopintoni keskittyivät verkottuneen liiketoimintaympäristön johtamiseen. ”Syvällinen ymmärrys yhdistettynä arvostavaan tapaan kohdata muut.” Tämä on tyypillinen saamani palaute kouluttajana. Olen erityisen vahva laajojen kokonaiskuvien hahmottamisessa ja niiden lainalaisuuksien tunnistamisessa. Koen, että tämä ominaisuus on myös pitkälti hyvän johtajuuden keskiössä.  

Mikä on Danin mielestä parasta hänen työssään? Lue lisää tästä

LinkedIn

ACC logo

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X