Executive Coaching Diploma

vauhdissa_640Suuri osa nykypäivän coachingista tehdään johtajien ja korkeimman johdon kanssa. Erityisesti korkeimman johdon kanssa tehtävä coaching edellyttää perusosaamisen lisäksi syvempää ymmärrystä executive –tason maailmasta ja sen ominaispiirteistä – kuinka parhaiten auttaa korkeinta johtoa menestymään heidän haastavassa roolissaan.
 

Tämä koulutusohjelma varustaa osallistujat vankalla osaamisella erityisesti korkeimman johdon kanssa tehtävään coachingiin. Ohjelma soveltuu erityisesti jo nykyisellään niille korkeimman johdon kanssa toimiville coacheille, jotka haluavat lisätä omaa vaikuttavuuttaan ja työnsä laatua sekä niille coacheille, jotka haluavat tehdä tietoisen siirtymän kohti korkeimman johdon maailmaa.
 

Ohjelma tarjoaa vankan paketin ymmärrystä, malleja ja käytännön työvälineitä muun muassa seuraaviin teemoihin liittyen:

selostaja_640– Coaching executive tasolla: mitä korkein johto odottaa coachiltaan
– Korkeimman johdon tyypilliset haasteet ja coachingin tuki niille
– Coaching tukena uuden johtamisposition haltuunottamisessa ja korkeimpaan johtoon siirryttäessä
– Johtajan itsetuntemuksen syventäminen
– Johtajana kasvaminen ja johtamisfilosofian kirkastaminen
– Strategisen ajattelun coaching
– Johtajan vaikuttavan läsnäolon – executive presence – coaching
– Johtajan henkisen kestävyyden ja tilannetietoisuuden tukeminen
– Johtana ryhmän johtajana

Lisäksi saat parhaita käytäntöjä ja kokemuksia executive coachingista ryhmän muilta jäseniltä ja kokeneilta kouluttajilta.
 
Kuvankaappaus 2015-2-14 kello 15.11.38Koulutusohjelma muodostuu neljästä lähipäivästä, niiden välillä tapahtuvasta coaching –harjoittelusta, ja välitehtävästä, sekä teemaan liittyvään kirjallisuuteen tutustumisesta. Ohjelmaan osallistumisen edellytyksenä on Certified Business Coach® tai vastaavan tasoisen ICF-akkreditoidun coach-koulutuksen (60 h) aiempi suorittaminen. Koulutusohjelmasta saa 24 CCEU-pistettä, joista 18.5 on ydintaitoijen osa-alueella ja 5.5 on resurssien kehittämisen osa-alueella.
 

Seuraava koulutus 

Helsingissä keväällä 2018. 

Päivämäärät vahvistetaan myöhemmin. 

Kouluttajina ovat Ilona Rauhala ja Dan Soback. 
 

 


Haluatko kuulla lisää tästä koulutuksesta? Ota yhteyttä koulutuspäällikkö Hanna-Kaisa Lindforsiin, hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puhelimitse 010 2353 976. Voit käyttää myös sivuston ota yhteyttä -lomaketta, vastaamme sinulle pian! 

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X